Benim aracımda zaten camlar kapalı oluyor.Yanaştığını gördüğümde telefonu elime alıp 155 yazıyorum ve korna çalıp gösteriyorum.Görünce bırakıp gidiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istanbulda yaşarken hergün kadıköy merter arası (iş-ev) gidip geliyordum. hergün bu cam silenlere bağırıyor morelimi bozuyordum. birkeresinde hiç ses çıkarmadım. geldi sildi hatta biyeri iyi silemedi elimle gösterdim tekrar silsin diye. onuda yaptı. sonra ben hiç ilgilenmedim. yan cama yapıştı. aaaabbii allah rızası için filan saymaya başladı. yine ilgilenmedim. birden camı yalamaya başladı irenç mahluk. şaşırdım dona kaldım. cam açtım ne yapıyosun dicektim. tam camı açtım elindeki şişeden su attı üstüme.( bu arada dikkat edin o suyun içinde sanırım çamaşır suyu var. gömleğimde beyaz benekler oldu). öyle sinirlendimki indim arabadan. tam o esnada yeşil yandi millet korna basmaya başladı. mecburen bindim arabaya devam ettim. ama o günden beri hep bir kin duyarım o haysiyetsizlere.