Yan camların fitillerinin çok pahalı olacağını zannetmiyorum. Zaten hepsini değiştirmene gerek yok. Bozuk/kapı içerisine su alanları değiştirmen yeterli. Sakarya'da boya fiyatlarını bilmiyorum. Enkaz devraldım diye açtığım konudaki aracımın komple kaporta+boya+elektrik ve camların işçiliğini 2650 TL'ye yaptırıyorum. Kıvır zıvırlar + döşeme değişimleri de ilave edilince bu rakam 4000 TL'yi geçer bile. Ama bu araç 46 senelik olduğu için ustaları biraz uğraştırıyor. Sakarya'da işçilik fiyatlarını bilmiyorum ama senin araç bu fiyatları bulmaz.
Abi burda layıkiyle işini yapabilecek usta varmı bilemiyorm...Zaten en büyük sıkıntımda bu.Bu yüzden özel servisleri tercih edicem galiba..Bu da beni kara kara düşündürüyor...
Arka cam etrafında bir noktası özellikle serçe parmagın tırnagı büyüklüğünde boya kalkması olmuş ve cam etrafında dolaşmış..Asnırım daha önce işlem görmüş çünkü cam fitili deforme olmuş...
Aşşagıdaki resim arka cam etrafının bir kısmı...Özellikle sol kısımda iyi görülebiliyor..
Bunlar ise vernik atmaları bagaj kapagı ve tavan
Birde sol arka çamurluğa biri aşkını yazmış...
ilave olarak çamurluk pasları ve sağ kapıda darbe var düzeltilmesi lazım... yani bilmiyorum kaporta ustası bunlar için ne der...