isotta son susturucu hakkında fikirleriniz?

yusufaltintepe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar son susturu olarak isotta diye bir marka buldum ses ayarlı bir tip sizce nasıldır fikirleriniz ihtiyacım var fiyat olarak sıfırına 190 ytl + KDV isteniyo fiyat olarakta yorum yaparsanız sevinirim

845294TEMPEST_maxi.jpg

http://www.otoerbaylar.com.tr linkte isotta ürünleri diye bir bölüm var orada fiyat ve açıklama mevcut

isottanın cmsde aksesuarları satılıodu bu fiyata ucuz geldi biraz bana cünkü bunun vites topuzları en ucuzu 70liraydı direksiyonlarda ucuk fiyatlaraydı, görüntü olarak hos egsoz corsalara cok yakısıo bu tüpler ama astrada nası durur inan suan hayal edemedim =)

pre_lude' Alıntı:
isottanın cmsde aksesuarları satılıodu bu fiyata ucuz geldi biraz bana cünkü bunun vites topuzları en ucuzu 70liraydı direksiyonlarda ucuk fiyatlaraydı, görüntü olarak hos egsoz corsalara cok yakısıo bu tüpler ama astrada nası durur inan suan hayal edemedim =)

valla fiyatı aksarayda bir aksesuarcıdan aldım hatta adam jsv filen takıcağına bunu al daha kaliteli bir susuturucudur dedi bende kalite olarak bir fikrim olmadığı için öyle kaldı gerçi internettede araştırdım fiyatları aşağı yukarı 220 ytl civarı

he fiyatları uygunmus ozamn arkadsım 1aylık sebring satıodu keske haberimiz olsaydı, ozamn bu bildimiz isotta diil? yada isotta ucuzamı yapıo egsozları anlamadm valla, bende ed var gerci jantla beraber satıorm:D bak onun sesi baya tok cıkıo istersen örnek verebilirm video fln olması lazım oda bana 200 civarına mal olmustu cmsde togi calısıodu bi ara oda sasırmıstı sese =) remus bambaska ama nasip olursa ilerde remus derim

pre_lude' Alıntı:
he fiyatları uygunmus ozamn arkadsım 1aylık sebring satıodu keske haberimiz olsaydı, ozamn bu bildimiz isotta diil? yada isotta ucuzamı yapıo egsozları anlamadm valla, bende ed var gerci jantla beraber satıorm:D bak onun sesi baya tok cıkıo istersen örnek verebilirm video fln olması lazım oda bana 200 civarına mal olmustu cmsde togi calısıodu bi ara oda sasırmıstı sese =) remus bambaska ama nasip olursa ilerde remus derim

verdiğim linki bir incele istersen fiyatları orada belli

bildimiz isotta bu ya bu marka kendini kanıtlamıs bi markadır, cmsde keske topuzlara fln baksaydın dreksiyon topuz olarak cok kaliteli momoyla aynı hatta daha ii ama egsozunu bilmiorm ki o markanınki bence hertürlü hakkını verir

pre_lude' Alıntı:
bildimiz isotta bu ya bu marka kendini kanıtlamıs bi markadır, cmsde keske topuzlara fln baksaydın dreksiyon topuz olarak cok kaliteli momoyla aynı hatta daha ii ama egsozunu bilmiorm ki o markanınki bence hertürlü hakkını verir

evet gerçi satıcıda bana kaliteli dedi ama kararsızım hala hüsrana uğramak istemiyorum :(

Geri