11 Ağu 2007 Konuyu Başlatan #11 hi_cazz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Mar 2007 Mesajlar 1,819 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 neonal' Alıntı: Yok öğrencilik Ankara'da evdeyim şimdi. Genişletmek için tıkla ... ben onu emre'ye söylemiştim. Ama alıntı yapmadan söylediğim için, alınabilirsin.
neonal' Alıntı: Yok öğrencilik Ankara'da evdeyim şimdi. Genişletmek için tıkla ... ben onu emre'ye söylemiştim. Ama alıntı yapmadan söylediğim için, alınabilirsin.
13 Ağu 2007 #12 gokalp Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2006 Mesajlar 8,950 Tepkime puanı 0 Puanları 0 keşke daha uygun bi zamanda olsada gitsek zaten yakın.
13 Ağu 2007 Konuyu Başlatan #13 hi_cazz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Mar 2007 Mesajlar 1,819 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 gokalp' Alıntı: keşke daha uygun bi zamanda olsada gitsek zaten yakın. Genişletmek için tıkla ... yarış dün yapıldı, toplan 32 araç geldi, 4ü yarışa giremedi. 16sı yarışı tamamlayabildi. Zaten mahalli bir ralli idi. Yani büyük bişi değil.
gokalp' Alıntı: keşke daha uygun bi zamanda olsada gitsek zaten yakın. Genişletmek için tıkla ... yarış dün yapıldı, toplan 32 araç geldi, 4ü yarışa giremedi. 16sı yarışı tamamlayabildi. Zaten mahalli bir ralli idi. Yani büyük bişi değil.
9 Mar 2009 #14 MadeN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2007 Mesajlar 6,208 Tepkime puanı 0 Puanları 36 wayy beeee ben bunu bire bir canlı izlemiştim hatta elemanın biri kız arkadaşına evlenme teklifinde bulunmuştu. araçlar güzeldi.. özelliklede bitane flash wardı hala aklımda eheheheh..
wayy beeee ben bunu bire bir canlı izlemiştim hatta elemanın biri kız arkadaşına evlenme teklifinde bulunmuştu. araçlar güzeldi.. özelliklede bitane flash wardı hala aklımda eheheheh..
11 Mar 2009 #15 deniz_serdar Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Mar 2009 Mesajlar 2,531 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 geçen sene ben askerdim ıspartada bi araç kaza yapınca yarıda kesilmişti yarış