ıspartada opel vectra b- c hastalığı

emrastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
spartada öğrenciyim hangi mahalleden sokaktan geçersem muhakkak 1-2 tane oluyor...zannedersem en çok vectra kullanımı orada

Ben 2000-2004 yılları arasında orda okudum. Orda bi vectra b2 vardı, gri, o zamana göre süper modluydu !

Ben Bu sene Ispartadan Geçtim Benimde Dikkatimi Çekti BEnzin İStasyonunda

bn ıspartalıyım arkadaslar! bahsettiğiniz vectra b2 sıfır alınıp modlanan bi araçtır.
32 FZ 003 plakalıdır! arkadakı kanadı içerden kumandalıdır istenen zamanda kalkıp inebiliyo!

Ben Daha 2-3 Hafta Önce Vectra Cdx Getirdim Ispartadan Gerçekten Değer Veriyolar Orda Vectraya ;))

bende 2003-2008 yıllarında orda uni.deydim.gerçekten bayağ vecta b-c vardı.o gri vectra b yi bende görmüştüm:)

vay Ispartama bak sen. :) vectra kullanan kesim yüksek seviyede ama geneline bakarsak opelde azımsanmayacak kadar çok.Bu arada geçen haftalarda 56 plaka arka camında opelim net amblemi olan bi araç gördüm,sanırm 56ydı trafik yoğun olduğu için durduramadım o arkadaş aramızda mı şuan? hatta bir iki korna bastım fakat anlaması güç tabi...

ıspartalı opelciler buluşalım birgün ! gerçi ben arabayı götürmüyom üniye ama buluşma ayarlarsanız geliriz:D 32 gençlik var şahinleri modlayıp geziyorlar mercek bile takıyorlar ve şehir içinde tehlikeli hareketler yapıyorlar...

emre ıspartada şahinci nadirdir burdakilerin geneli slx çi. ama şaka maka değil doğanları iyi yüklüyolar ona şahidim...aslında iyi olur ama kafayı kaşıyacak zamanım yok hatta bi ara siteye girmeyi bile unuttum o derece ama olursa uygun bi zaman güzel olur.

Geri