ıspartada opel vectra b- c hastalığı

şahin =doğan slx :D manifoldlu hepsi ...ah bide tehlikeli sürmeseler

yok bende aynı diye düşünüyordum fakat onlarda o konuda uzmanlaşmışlar,bana farkını hem anlattılar hemde bizzat yaşattılar.bir slx 3.vites 160 diyo deselerdi inanmazdım ama bizzat kendim gördüm çok şaşırdım.sadece virajlarda yanlıyolar bi tehlikesi o, onuda ben seviyorum ıspartaya renk getiriyolar :)

bende aracımı agustos ayında ısparta egirdirden aldım :) gercekten orda heryer vectra b1 / b2 / c1 / c2 dolu :)

32 fz 003 u buldum

a_34.jpg

Bende 3-4 gün kaldım 2 günüde atabeyde kaldım hiç modlu opel görmedim Genelde şahinler coğunluktaydı Evlerin önündede fazlasıyla lüx araçlar gördüm hep

doğu kampüsünde adımbaşı vectra b-c astra g dolu

anamm dökülmüş ıspartalılar :D bende 2002-2007 arası orda okudum.. FZ benim idolümdü o zamanlar :) ama ben batı kampüslüydüm ;)

Ben 2000-2004 yılları arasında orda okudum. Orda bi vectra b2 vardı, gri, o zamana göre süper modluydu !

fatiiiiiii aynı anda ordaymışız ortim :D

Burada vectra yıkılı arkadaslar genelde vectraların coğuda sıfır alınmıs ve bügüne kadar ilk sahibinde duran araçlardır arac almak istiyenler ıspartadadan gönü rahatlı ile rac alabilirler özellikle opel konusunda

Ben Antalyada Okuyorum Toros "Hastalığı" Var.Yemin Ederim Her Sokakta En Az 2 Tane.

Geri