ist caddelerinden sıradışı bir astra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi Sandiginiz Gibi Degil Olay En Önce EmeĞe Saygi LÜtfen Ne Kadar KÖtÜ Olursa Olsun O Bİr Opel Astra Bu Birinci Ikinci Durum Arabayi Evet Barbat Etmisler Ama Benimde Hosuma Gitmedi Yane :) Ama Genede Araba

Birileri Emek harcamış. Ancak aracın bağlandığına üzüldüm .
Umarım çıkartırlar.
Öntamponun Metal bölümünü Yani Teli Biraz daha açık kareli geniş tel ile yapabirdi.
İçini beyendim. Dışındaki Oranj olan rengi orjinal resimdeki aracaın rengine Boyatmak dAha hoş görünmesini sağlar derim.

std bi gtc ye bu ses ve görüüntü sistemini yapıp çıkarsan bence o zaman sokaktan deil yolda gidrken bile durdururlar:)greksiz olmuş bencede ama ne büyüktür emeğe saygı gösteren insan dioruz:)porsche jantının imitasyonu dimi bunlar.bu modeli çok beğeniorum ama ince geldi biraz gözüme.

super baska nediyebilirim ....

konu daha önce yayınlandı arkadaşlar

adamlar uğraşmış fakat sadece fuarda ılgı cekmıstır oda ıcındekı aksesuarla ben sahsen ılgılenmezdım

lcd leri heralde laf olsun diye koymuşlar... emeğe saygımız sonsuz ama hiç beğenmedim... orjinaline binmeye tercih ederim şahsen...

gri boya haric araba gercekten muhtesem. ama bise sorcam bu araba fuar a cıkmıstı oyle değil mi? yoksa ben mi yanlis hatırlıyorum ???

VE söylemeden edemicem ses sistemi ve dizayni kusursuz olmus!!!

ses ve görüntü sistemlerine hasta oldum

Geri