İstanbul Buraya

Ynt: İstanbul Buraya

AEE25 link' Alıntı:
İnşallah Bülent Abim.. :)
zaten geldimmi senin arabayı rahtlıkla tanırım heleki o jantları birdaha unutmam  011zaa
genelde hangı cafeye gıdıyosun
emınonu ıstıkametınden gelınce en sondakı isparka bırakıyorum ben cafelerı gecınce genış olan yere

bulent_tnt link' Alıntı:
zaten geldimmi senin arabayı rahtlıkla tanırım heleki o jantları birdaha unutmam  011zaa
genelde hangı cafeye gıdıyosun
emınonu ıstıkametınden gelınce en sondakı isparka bırakıyorum ben cafelerı gecınce genış olan yere

;D
Genelde Alibaba'da oluyorum abi, aracı Tophanenin kendi otoparkına bırakıyorum, gözümün önünde oluyor hem..

AEE25 link' Alıntı:
;D
Genelde Alibaba'da oluyorum abi, aracı Tophanenin kendi otoparkına bırakıyorum, gözümün önünde oluyor hem..
Bogazda yemek yemek alibabadan daha ucuza gelir be emre..

bulent_tnt link' Alıntı:
Bogazda yemek yemek alibabadan daha ucuza gelir be emre..

Abi bizimkisi alışkanlık, eşimizin dostumuzun uğrak yeridir alibaba, genelde orada olurlar beni davet ettiklerinde.. :)
Ama tavsiye edebileceğin bir yer varsa orayada gideriz.. Hatta çayını bile içebilirim :P (çayı arada kaynatim dedim)  dancee

AEE25 link' Alıntı:
Abi bizimkisi alışkanlık, eşimizin dostumuzun uğrak yeridir alibaba, genelde orada olurlar beni davet ettiklerinde.. :)
Ama tavsiye edebileceğin bir yer varsa orayada gideriz.. Hatta çayını bile içebilirim :P (çayı arada kaynatim dedim)  dancee
Canin sagolsun musait bi zamanda neden olmasin.

İstanbul / Beykoz 1.4 Turbo 140 Hp Enjoy Plus A/T Beyaz .... cooll

ben de istanbul ataköydeyim arkadaslar.

Geri