İstanbul Corsa cılarına buluşma çağrısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eguzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eguzen

Kayıtlı Kullanıcı
10-Balıkesir
Siteyi ziyaret et
Bugün bir vesile ile 3 corsacı buluştuk. Anadolu yakasında sahilde giderken 3 araç bile olsak oldukça dikkat çektik. Neden bu sayı çok olmasın; gelin hepimiz konuşalım anlaşalım buluşalım....

Ayrım yapmayın,Vectra ve Astracılarıda katın aile boyu daha güzel olmazmı kanımca.
eee calibracılar, omegacılar,kadettçiler,tigracılar ne olacak ayrım yapmayın :D

tüm opelciler diyelim o zaman; ama lütfen lafta kalmasın hadi biraz fedakarlık yapalım ve buluşalım hatta İstanbulun en büyük buluşmasını gerçekleştirelim

nezamannnn

Bir Teklif

Arkadaslar,

Madem ki tum Opeller bulusacak, entresan bir durum yaratacagiz, bari su son zamanlarda gerceklesen fahis yakit zamlari hakkinda bir protesto sunalim. Tum opeller arka arkaya konvoy halinde, belirlenecek bir guzergahta, en onde kaptan arac esliginde, arka yan camlarimizda musterek belirleyecegimiz bir afis esliginde (belki forum yoneticilerinin ya da forum sponsorlarinin bastiracagi usta isi hazirlanmis bir ornek ilan ile {oplelim.net'in de reklami olur}) duyarsiz olmadigimizi gosterelim.

Siyaset olgusu tasimadigini dusunuyorum ama son soz tabii ki site yoneticilerimizin.

Eger uygun gorulurse katilir misiniz?

Site yoneticileri; eger yanlis bir girisim yaptigimi ya da yerinin burasi olmadigini dusunuyorsaniz teklifimi geri aliyorum ozur diliyerek.

usta bak bu cok guzel olur onay cıkarsa tabı ılk olur belkıde faydalı bıle olur ben varım hem tanısmak adına ıyı bır organızasyon

Geri