arkdaşlar konuyu açan bi tarih yazsında ona göre artık bi noktada bulaşalım katılımcılar belirlensin tam tarih kaç yazmış olabilirsiniz belki ama ben göremedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
28/06/2008 günü saat 17:30 - 18:00 arası Bostancı Sahil uygunmudurarkdaşlar konuyu açan bi tarih yazsında ona göre artık bi noktada bulaşalım katılımcılar belirlensin tam tarih kaç yazmış olabilirsiniz belki ama ben göremedim
28/06/2008 günü saat 17:30 - 18:00 arası Bostancı Sahil uygunmudur
haklısın üsdat ben memur olduğum için düşüncesizlik yaptım özür. o zaman herkes fikrini sölesin o şekide yapalım saat ve yer olayını8 de işten çıkıyorum orda olmam mümkün gibi gözükmüyo
çok uzak köprü trafiği malum
BEN VARIMArkadaslar,
Madem ki tum Opeller bulusacak, entresan bir durum yaratacagiz, bari su son zamanlarda gerceklesen fahis yakit zamlari hakkinda bir protesto sunalim. Tum opeller arka arkaya konvoy halinde, belirlenecek bir guzergahta, en onde kaptan arac esliginde, arka yan camlarimizda musterek belirleyecegimiz bir afis esliginde (belki forum yoneticilerinin ya da forum sponsorlarinin bastiracagi usta isi hazirlanmis bir ornek ilan ile {oplelim.net'in de reklami olur}) duyarsiz olmadigimizi gosterelim.
Siyaset olgusu tasimadigini dusunuyorum ama son soz tabii ki site yoneticilerimizin.
Eger uygun gorulurse katilir misiniz?
Site yoneticileri; eger yanlis bir girisim yaptigimi ya da yerinin burasi olmadigini dusunuyorsaniz teklifimi geri aliyorum ozur diliyerek.
BEN VARIM