İstanbul Corsa cılarına buluşma çağrısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eguzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkdaşlar konuyu açan bi tarih yazsında ona göre artık bi noktada bulaşalım katılımcılar belirlensin tam tarih kaç yazmış olabilirsiniz belki ama ben göremedim
34dygr7.jpg

arkdaşlar konuyu açan bi tarih yazsında ona göre artık bi noktada bulaşalım katılımcılar belirlensin tam tarih kaç yazmış olabilirsiniz belki ama ben göremedim
28/06/2008 günü saat 17:30 - 18:00 arası Bostancı Sahil uygunmudur

8 de işten çıkıyorum orda olmam mümkün gibi gözükmüyo
çok uzak köprü trafiği malum
haklısın üsdat ben memur olduğum için düşüncesizlik yaptım özür. o zaman herkes fikrini sölesin o şekide yapalım saat ve yer olayını

yaa bekleyin biraz daaha bende gelince yapalımm

28-29 Haziran olmaz Anıtkabir ziyareti var , içimizden gidecekler var.
06/07 yada 13/07 olabilir. Polonezköy de çok özel yerlerden bahsedilmişti bir ara forumda , belgrat gezimizi yapamamıştık . Bunular üzerine konuşalım.

Arkadaslar,

Madem ki tum Opeller bulusacak, entresan bir durum yaratacagiz, bari su son zamanlarda gerceklesen fahis yakit zamlari hakkinda bir protesto sunalim. Tum opeller arka arkaya konvoy halinde, belirlenecek bir guzergahta, en onde kaptan arac esliginde, arka yan camlarimizda musterek belirleyecegimiz bir afis esliginde (belki forum yoneticilerinin ya da forum sponsorlarinin bastiracagi usta isi hazirlanmis bir ornek ilan ile {oplelim.net'in de reklami olur}) duyarsiz olmadigimizi gosterelim.

Siyaset olgusu tasimadigini dusunuyorum ama son soz tabii ki site yoneticilerimizin.

Eger uygun gorulurse katilir misiniz?

Site yoneticileri; eger yanlis bir girisim yaptigimi ya da yerinin burasi olmadigini dusunuyorsaniz teklifimi geri aliyorum ozur diliyerek.
BEN VARIM

Teklif Hakkinda

Ama malesef uygun reaksiyonu goremedi bu oneri bence ve sunu icten soyluyorum ki fena halde hayal kirikligina ugradim.

"Pankartlarla dolasmak falan, bunlar bos is" dercesine tepkiler soz konusu oldu. Oysa elimizde pankartlar ile insanlari rahatsiz edecek sekilde bir girisim olmayacakti, tum detaylar mevcut onerinin icinde. Sadece arka camlarimiza hepimizin mutabakatini almis ortak bir afis asacaktik.

"Tuuhhh bee yine zam gelmis" konulu forum konusu acmakla bir seyin degisicegine inanmiyorum. Birbirimize pas atip duruyoruz bu sekilde. Asil olan hedef kaleye yonelmektir.

Sizleri etki altinda birakmak istemiyorum soylediklerimle, bunlar benim fikirlerim. Sizinkileri de uygun bulmadigimi belirtmek istiyerek saygi duyuyorum.

Oyle ya, durmak yok tam gaz devam diyorsak, sikayetci olmayacagiz oyleyse.

Not: Her hangi bir siyasi goruse hitap degildir, direkt olarak ekonomik hayatimizla birlikte yasamimiza tesir eden ve kullandigimiz OPELlerle de ilisik olan bir husus hakkinda onermedir.

Tekrar bi baktim da soyle yazilanlara, yanlis mi reaksiyon verdim diye, belki sert bir tepki gelebilir size ama samimi bir sekilde, hic bir art niyet dusunmeksizin verilmis bir tepki olarak dusunmuzsunuzdur umarim...

Geri