İstanbulda Kural Sökmez..

genelde kendine ait değilde şirket aracı kullananlar abanıyor sol şeritte hız sınırını geçemiş ve bana selektör yapıyorsa ben de onun sülalesine selektör yapıyorum.

XENON farların veya beyaz ampüllerin araçlara fabrika çıkışları dışında sonradan takılmasının yasaklanması gerekiyor. nasıl bir ihtiyaçtan doğdu , nasıl moda oldu bilmiyorum ama , ciddi tehlike oluşturduğunu düşünüyorum. adam sırf hava olsun diye sislere de takıyo beyazları , çakıyo gözüme.... halbuki bilmezki o dangalak gözüme soktuğu o iğrenç çiğ beyaz ışıkla, çok ciddi bir kazaya yol açabileceğini... zaten bunun bilincinde olan arkadaş taktırmıyor.....

genelde kendine ait değilde şirket aracı kullananlar abanıyor sol şeritte hız sınırını geçemiş ve bana selektör yapıyorsa ben de onun sülalesine selektör yapıyorum.

çok doğru bir konu: ŞİRKET ARAÇLARI
bence istanbul trafiğinin magandaları onlar. özellikle haftasonu akşamları terör estiriyorlar yollarda... şirketler cuma akşamı arabaları alıp, pazartesi sabah geri versin bu arkadaşlara...

sen izmirde kullan istanbulu mumla ararsın..

sen izmirde kullan istanbulu mumla ararsın..

istanbul dışına çıktığımda izmir ya da başka bir şehir fark etmiyor. anadolu sürücüleri istanbulu aratıyor vallaha:)

41 plakalar pek aratmıyor:)

.
Bana kalırsa İstanbul trafiği ve sürücüleri mükemmel.

İstanbul sürücüsü 2 şerit olan yola rahatlıkla 3 ataç sığdırabilir giren sürücülerin hiç biride durumdan rahatsız olmaz, mümkün olan her deliğe park yapabilir, Şerit değiştirebilecek imkan olmadığı için tüm sürüçüler dans edercesine makas atabilir (annem dahil), Işırı yoğun trafiğe rağmen yüksek tempoda araba kullanabilir. Kaza konusunda bir çok sürücüye göre neredeyse kaza yapmaz. (Konyadan gelen Karabağlarım kaza yapmadan dönemezler.), İstanbul sürücüsü kaza yapmadığı gibi dışarıdan gelen kaza riskine karşı da tetiktedir ve İstanbul sürücüsünün en önemli özelliği kırmızı ışıkta mutlaka durur. Sürücülerimizin %80 ni böyle

İstanbul sürücülerinin İzmir'deki yollarda izlenimlerim : 34 plakalı araçların çoğunluğu trafikte tehlike oluşturuyor bana göre...

işte kullanım farkı var demek:D

Gerçekten bu duruma yazın ben de şahit oldum ve hayret ettim. Kırmızı yandımı araçlar adeta olduğu yerde çakılı kalıyor. Sonradan fark ettim ki hemen hemen her yere kamera koymuşlar, kamera olmayan yerler gene evlere şenlik :kop:.

İstanbul un her yeri kamera son 2 senede bbg evine döndü ama ceza kesen korkulu rüyamız eds olanlar çok az noktada var istanbul sürücüsü cezadan korktuu için değil durması gerektiğini bildiği için durur. (EDS nin olduğu noktalarda yeşilde geçmeye bile korkuyorum.)

İstanbul sürücülerinin İzmir'deki yollarda izlenimlerim : 34 plakalı araçların çoğunluğu trafikte tehlike oluşturuyor bana göre...

İstanbul sürücüsü alışkanlığı gereği istanbul dışındada trafikte süzüle süzüle araba kullanır ama aslında herşey kontrol altındadır.

Konya sürücüsü ile istanbul sürücüsü arasındak fark. Capitol ün önündeki 6 şeritli yolu bilirsiniz. Konya dan misafirim hesapta konyanın en hızlı geçlerinden sarar giyimin önündaki sokaktan capitol ün önündeki koşuyolu sapağına en sol şeritten en sağ şeride giremedi. Zannediyorki kendisi sinyal vermiş istanbul sürücüleride o sıkışık trafikte yol vericek :D :D

Geri