İstanbul'da oto pazarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amma yaptınız ya.. Anadoludakiler arabada bizimki çamurmu? İstanbulda 30 sene kullanırsan belki nemden etkilenir ama 3-5 senede arabamı çürür.. Olayı Ankara-İstanbul kıyaslamasına çevirdiniz.. Sitemizin moderatör lerinden JOCCO nickli üyemizde 200.000km de 1994 model bir Astra GSI'ı var,bana biri gösterebilirmi 200.000 km de öyle temiz bir araç.. Anadolunun istediğiniz şehrinde bana sıfır km de bir otomobil verin ( marka model farketmez ) 3000 km kullanıyım geri alın bakalım tanıyabilecekmisiniz :D Arabaya iyi bakarsanız,temiz kullanırsanız yaşadığınız şehirin hiçbir önemi olmaz..

dragon' Alıntı:
amma yaptınız ya.. Anadoludakiler arabada bizimki çamurmu? İstanbulda 30 sene kullanırsan belki nemden etkilenir ama 3-5 senede arabamı çürür.. Olayı Ankara-İstanbul kıyaslamasına çevirdiniz.. Sitemizin moderatör lerinden JOCCO nickli üyemizde 200.000km de 1994 model bir Astra GSI'ı var,bana biri gösterebilirmi 200.000 km de öyle temiz bir araç.. Anadolunun istediğiniz şehrinde bana sıfır km de bir otomobil verin ( marka model farketmez ) 3000 km kullanıyım geri alın bakalım tanıyabilecekmisiniz :D Arabaya iyi bakarsanız,temiz kullanırsanız yaşadığınız şehirin hiçbir önemi olmaz..
+1500:good:

Bence istanbul piyasasının ucuz olmasının tek geçerli sebebi araç çok ona bağlı olarakta fiyatlar daha düşük..Nemin araçta kesinlikle etkisi vardır ama 10 yıldan sonra öyle 3-5 senede çürüyecekse adamlar boşu boşuna 10 yıl paslanmazlık garantisi vermez..

şehir efsanesi bunlarr .....

kardeş istanbul arabasını yazları sıcak bır yere gotur ertesı seneye kalmaz sıcaktan cektıgı nemler patlamaya baslar bızım basımıza geldı tavsıye etmem

en iyi otopazarı altunizadede orta ve lüks sınıf araçlar satılıyor.ara sıra gezme amaçlı gitmiştim alınabilir araç çok oluodu

torsion' Alıntı:
abim fiyatları tabi iyi olacak 1 milyar falan çunku oraların arabası motor kaporta bitik oluyo. geçen mesela bi vectranın ustunden televizyonda zonguldakta dalga geçti tuzlu su kımbılır o araba kaç ay sonra yıkanacak.......birsuru durkalk aşırı kirli çevre hararet motoru olduruyo bence ank. arabası al hem daha efendice kullanılmış olma olasılığı yuksek

yarın arabamızı satmaya kalsak satamıyıcaz demekki

tutuldum valla bu muhabbete benim memleketten al abi

erzincan orda bi çamurluk boyanmış 124 bile almıyolar full orjinal olacak illa hem efendice binmişlerdir...

istanbul aracı kadar bakımlı bulamazsın her yer tamirci sevis önünden geçerken bile yatırası gelir burda adamın

anadoluda farklı memleketlere gitmen gerekebiliyo
bi bwm i 400 km yol götürüp servise sokan duydunmu hiç gidip gelirken ikinci servis km si doluyor nerdeyse :D

Aman Sakin Almayin İstanbuldan Araba Hepsİ Nemlİİ KÜflÜÜ
Puhahahaha

Abi anadoluda arabayı acayip ince elyip sık dokuyolar.Arabada en ufak bi boya oldumu ? Bu araba boyalı alınmaz diyorlar.Bazı arabalar(özellikle hani şu metalik yeşil olan doğan slx ler varya)güneşten boyası iice erimiş adamlar halen öyle biniyorlar satışı zor olur diye.Ulen araba yama yuma olmuş ya .Hem arabanın Allah korusun büyük bir kazası darbesi yoksa, boya olunca noluya ben anlamıyom...

ya ayrıca anlamıyorum bu nasıl bi mantıktır... ne demek araba çektiği nemi dışarı vuruyoo .. antep bildiğim kadarı ile 35-40 dereceleri görüyo . arabanın yazın arıza çıkarması için bence yeterli bi sebep .. yok istanbul aracı nemli şu bu komik geliyo bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri