İstanbul'da piknik 4 Mayıs Belgrad Ormanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar lütfen diyorum. Anadolumu Avrupamı. Buluşmayı ilk okuduğumda belgrad dı uzak diye üzüldüm. Az önce okudum Kavacık' a dönmüş sevindim. Şimdi ise belirsiz. Cengiz abi sanıyrum söz sende biter. Son bişey söyle ona göre günün devamına program koyalım:D Belgrad nerde kalıyordu bu arada ben en son 11 sene önce gitmiştim. :D Gidilicek yer öncesi sabit bir yerde ve saatte buluşmanın yapılması daha iyi olmaz mı ? Zaten 3 gün kaldı anca programlanır...

Arkadaşlar lütfen diyorum. Anadolumu Avrupamı. Buluşmayı ilk okuduğumda belgrad dı uzak diye üzüldüm. Az önce okudum Kavacık' a dönmüş sevindim. Şimdi ise belirsiz. Cengiz abi sanıyrum söz sende biter. Son bişey söyle ona göre günün devamına program koyalım:D Belgrad nerde kalıyordu bu arada ben en son 11 sene önce gitmiştim. :D Gidilicek yer öncesi sabit bir yerde ve saatte buluşmanın yapılması daha iyi olmaz mı ? Zaten 3 gün kaldı anca programlanır...

Belgrad Ormanında olacağız kardeşim.

Belgrad Ormanında olacağız kardeşim.
Teşekkürler. Ben msj yazarken bende 7 ve 8. sayfalar gözükmedi. O yğzden konuya ortadan daldım:D Sonra baktımki 7 ve 8 var. Son durum belliymiş. Zaten cengiz abinin telini aldım ben onu pazar sabahı ezan vakti başlarım aramaya:)

çoooook bilindik bir yerde buluşup toplu halde yola çıkılmalı.Pazar günü olursa yüksek ihtimal gelirim.Mesela Alışveriş merkezlerinin otoparkı gibi....

Yavuz saate karar verdin mi 12:00 için geç diyor arkadaşlar 10:00 da mı buluşacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri