İstanbul'da piknik 4 Mayıs Belgrad Ormanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka değil mi ? Yok yani eğer ciddiysen eski orman kalitesi kalmadı hatırlatmak isterim :D

evet Coşkun abimlede onu konusuyorduk artık sote yer kalmadı adam o yüzden antalya ya tasındı .

nereye baksak birileri dolu diye kafasını çıkartıyor millet şeytana pabucunu ters giydiriyor artık canım:D:D:D

allahtan başıbüyüğün yukarılarında hala tektük yerler var:D

cengiz abi günaydın saat 12:00 geç 10 da buluşalım bencede??

Erken gidelim şöyle güzel yer kaparız...
Yoksa dandik yerde kalmayalım...
Malum kalabalık olucaz...

günaydın arkadaşlar tamam o zaman saat 10:00 da buluşma yapalım gecikenler olursa telefonlaşırız ( 0532 272 92 26 ) ben o saatte gsi osman ile kilyos yoluna girer girmez sağa çekip bekleyeceğim benim aracı görürsünüz zaten yılan gibi maşallah :) orada konvoy yapar gideriz

Cengiz Ağabey ve herkese günaydın...
Herkes kendine ait mangal mı getirecek yoksa ortaklaşa mı yapıcaz şu detaylarıda bir konuşsak diyorum...

günaydın Erden evet aracında yeri olan herkes kendi ihtiyaçlarını getirirse iyi olur sonra eksik kalan birşey olursa tamamlarız yani nasılsa başkası götürmüştür mantığı ile hareket etmeyelim ki aksilik olmasın, henüz kaç kişi gelecek onu da bilmiyoruz o bakımdan tedbirli davranalım.Hoş mangalı her yerde buluruz fakat zaman kaybı ve kargaşa olmasın.

Yarın herşey netleşir.Bu arada Anadolu Yakasının aslanları nerelerde?Göremiyorum! Buluşma bu tarafta olunca sessizlik çöktü

arkadaşlar 11 de ormanda olacağımızı hesab ediyorum..

Asla ve asla yer bulamazsınız..Asfaltta mangal yaparız söyliyeyim..

Bir ekip ayarlanıcak gönüllü olarak sabahın 7-8 inde orda yer kapacak..

Belgradda işler böyle yürür..Yoksa dediğim gibi asfalta talim..

Ya arkadaşlar size bişey diyeyim mi....galiba Pazar yağmurlu olacak. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri