Arkadaşlar tasınacağım için aranızda olamıyacam size iyi eğlenceler...birdahakine....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende düşünüyorum ama nasıl nerede buluşacagız bilemiyorum.Otogar civarı bir yer belirlesek...cengiz abi beni de ekle listeye..bakalım belki süpriz +1 olabilir.. bakırköy civarından geçen varsa buluşalım peş peşe gideriz..
geleceğiz arif de mangalı yakacak biz sadece seyredecek ve cıkanları yutacağız aksi durumu düşünmek bile istemiyorum
eğer fener yenilirse bende sizinle çalı toplarım karşı tarafta yer almam
karıştırma Arif şimdi onu biz ATA'yı ziyaret organizasyonuna geleceğiz ALLAH izin verirse, kozlarımızı orada paylaşırız, senin mangal garanti,laf ağzımızdan çıktı bir kere neyse ki ümitin 1 karton sigarasının üstüne yattım hatırlatma sakın
Cengiz abi bu yazdıklarını unutma, ayrıca meltem de size yardım edecekmiş. Ne güzel sizler hazırlarsınız bende yerim... Ama çabuk olun da yiyeyim, karnım çok acıktı. İstanbuldaki diğer arkadaşlara da haberi verinde ortam tam olsun...
1-yavuz
2-cengiz çevik
3-oktay çevik
4-serkan
5-ümit
6-gsi osman
7-özgür
8-ibrahim 67 ( Karabük'ten gelir diye umuyorum )
9-erkan abi
10-erden
11-berk
12-cevat güngör (az daha unutacaktım o da tekirdağdan gelir )
13-recep
14-arif
15-hakan
16-gökhan