25 Nis 2008 Konuyu Başlatan #41 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et skyeye' Alıntı: Yağmur yağacak bu hafta sonu.Yine ben demiştim demek istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... Yine mi bu uğursuz adam
skyeye' Alıntı: Yağmur yağacak bu hafta sonu.Yine ben demiştim demek istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... Yine mi bu uğursuz adam
25 Nis 2008 #42 skyeye Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Tem 2006 Mesajlar 4,977 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 Siteyi ziyaret et dragon' Alıntı: Yine mi bu uğursuz adam Genişletmek için tıkla ... Ben gelsem de yağacak gelmesem de.Gelme dersen daha da fena yağacak.
dragon' Alıntı: Yine mi bu uğursuz adam Genişletmek için tıkla ... Ben gelsem de yağacak gelmesem de.Gelme dersen daha da fena yağacak.
25 Nis 2008 #43 C.C Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2007 Mesajlar 4,793 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 54 Siteyi ziyaret et skyeye' Alıntı: Yağmur yağacak bu hafta sonu.Yine ben demiştim demek istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... erman zaten önümüzdeki hafta olsa bence daha iyi hem tüm istanbulun haberdar olması için,hem de dediğin gibi hava durumu sakat gibi
skyeye' Alıntı: Yağmur yağacak bu hafta sonu.Yine ben demiştim demek istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... erman zaten önümüzdeki hafta olsa bence daha iyi hem tüm istanbulun haberdar olması için,hem de dediğin gibi hava durumu sakat gibi
25 Nis 2008 Konuyu Başlatan #44 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Bu hafta diyen olmadıki zaten..
25 Nis 2008 #45 skyeye Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Tem 2006 Mesajlar 4,977 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 Siteyi ziyaret et Aha işte...
25 Nis 2008 #46 skyeye Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Tem 2006 Mesajlar 4,977 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 Siteyi ziyaret et Yavuz, sen günü belirle, ben yine yağdırırım.
25 Nis 2008 #47 KA®ANLIK Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 2,032 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Siteyi ziyaret et felaket bi organizasyon seziyorum
25 Nis 2008 #48 Kunteper Canavarı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ağu 2006 Mesajlar 5,146 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et ben gelir sessizce yer giderim huyumdur ertesi gün varmıydı yokmuydu tartışması olur. aralarda çıkar güzel aet i kapar kaçarım...
ben gelir sessizce yer giderim huyumdur ertesi gün varmıydı yokmuydu tartışması olur. aralarda çıkar güzel aet i kapar kaçarım...
25 Nis 2008 Konuyu Başlatan #49 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et skyeye' Alıntı: Yavuz, sen günü belirle, ben yine yağdırırım. Genişletmek için tıkla ... Tamam Turbo aracın var ama ulaşabileceğin en yüksek güç bu.Fazlası yok
skyeye' Alıntı: Yavuz, sen günü belirle, ben yine yağdırırım. Genişletmek için tıkla ... Tamam Turbo aracın var ama ulaşabileceğin en yüksek güç bu.Fazlası yok
25 Nis 2008 #50 cevatgüngör Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Kas 2007 Mesajlar 1,145 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et CENGİZ ÇAVİK' Alıntı: kısmetseymiş yatağından mı aldıracaksın kendini cevat mecbur geleceksin Genişletmek için tıkla ... Yok abi sabah zaten 6:30 sularında işe diye kalkıyorum Kısmetse dediğim fabrikada yoğunluk hat safhada oyüzden inşallah mesai yazmazlar yani
CENGİZ ÇAVİK' Alıntı: kısmetseymiş yatağından mı aldıracaksın kendini cevat mecbur geleceksin Genişletmek için tıkla ... Yok abi sabah zaten 6:30 sularında işe diye kalkıyorum Kısmetse dediğim fabrikada yoğunluk hat safhada oyüzden inşallah mesai yazmazlar yani