istanbulda tavsiye edeceğiniz opel yetkili servisi var mı?

nightmare78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 May 2011
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar istanbulda ustaları olsun yaptıkları iş olsun iyi olan bir yetkili opel servisi bileniniz varmı şimdiden tşkler yardımlarınız için
 
opel team ve bostancı garaj... forumun ana sponsorudur opel team...
 
yetkili diye soruyor farkında mısınız? Tavsiye edeceğim yok ama naparsan yap gedizlerin 10km yanına bile yaklaşma...
 
öneri

Merhaba,
Avrupa yakasında beylikdüzünde Avrupa oto yetkili bayii var. Ben sürekli o servisle çalışıyorum. Gerçekten ustalar ve servis danışmanı arkadaşlar çok ilgililer. Bakımlarda ve diğer yapılan işlemlerin fiyatlarında da yardımcı oluyorlar. Tespitlerinde de bugüne kadar sorun yaşamadı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
 
yetkili diye soruyor farkında mısınız? Tavsiye edeceğim yok ama naparsan yap gedizlerin 10km yanına bile yaklaşma...
:bir: aynen katılıyorum komple bakımdan çıkan aracın rot ve balans ayarı bozuk olarak teslim ettiler az daha kazaya sebebiyet veriyoduk:mad::sopa:
 
Samet Bey, il bölümü Kocaeli yazdığı için Anadolu yakasında Altunizade Arkas'ı öneririm. Personeli son derece yetkindir.
 
Yetkili Opel servisi olarak,Opel Odak Topkapıya bir çok kez aracımı götürdüm..Bir sıkıntı yaşamadım..Ama fiat olarak çok uçuk,şuan eski araca sahip olduğumdan artık gitmiyorum,boya kaporta,sigorta harici..Boya,kaportacıları gerçekten mükemmel iş çıkarıyor..
Özel servis olarak aluçlar otomotiv gittim,fiatlar uygun..
Aracınızın yaş ve kondüsyonu servis kararı için önemlidir..5 yaşına kadarsa yetkili servisleri tavsiye ediyorum..
 
tşkler arkadaşlar tavsiyeleriniz için evet anadolu yakasında olsa iyi olurdu ben gebzede ses için yetkili servise götürdüm ve ilginçtir bulamadılar ve bana böyle kullan bakalım yurt dışına bi soralım neymiş dediler :)))) bende gerçekten bu işi anlayacak bir yetkili servis arıyorum malum garantisi dolmadığı için
 
gedizler

Yolumun üzeri olduğundan birkaç defa bakım ve ufak tefek şeyler için Gedizler'e gittim. Hiçbirinde memnun kalmadım. Bir daha ayak basmayı düşünmüyorum.
Bu arada egsoz ışığım yanıyor 2 gündür. Acil olarak Anadolu yakasında bir servis tavsiye edebilir misiniz?
 
Geri
Üst