Ynt: İstanbul'daki Dizelciler yardım Lütfen
bide bize sataşmayın arkadaşlar dizelci turbocu yiyin birbirinizi..
bide bize sataşmayın arkadaşlar dizelci turbocu yiyin birbirinizi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
megane hakkında yorum yapmayacağım bile astra h testi ne derece astra j hakkında bilgi verir bilemiyorum. golf başından beri en iyi alternatif zaten. ama mutlaka astra j dene derim ben siparişini iptal etmeden, kiralık olanı arayacaktın?Gökhan_55 link' Alıntı:arkadaşlar bugun 3 aracı test etme imkanım oldu kısaca bahsedeyim hemen sizlere...
1. megane 1.5 dcı edc: arabanın motoru ve şanzımanın hissiz vites geçişleri mükemmeldi... Ama gelin görün ki tip vasat bile değil vasatın altı.... fiyat olarak içime sinecek donanımlıda 53 bin tl civarı...
2. golf dsg 1.6 TDI: bilindik volkswagen sağlamlığı direksiyonda hemen belli oluyor dsg ile motor daha canlı gibi geldi bana dsg siz olanlara göre... Sonuç olarak tdı dsg güzel bi seçenek fakat en erken ağustosta gelecek ve sipariş kabul etmiyoruz dediler...( ikinci ellerine bakmaya başladım, yarın gidip bi siyah var ona bakıcam içi bej 2011 comfortline hatta 47 ye verirse alacak gibiyimde
3.astra h cdtı easytronik: çekişi ve motor sesi keyif vericiydi fakat dip gaz yaparsanız araç vites değiştirirken bariz şekilde hissettiyor bunun haricinde hem hızlanma hemde aracın gaza tepkileri tatminkardı....
bütün bunları buldum denedim ama yine bi dizel astra j deneyemedim ve vakit gittikçe daralıyor....
megane hakkında yorum yapmayacağım bile astra h testi ne derece astra j hakkında bilgi verir bilemiyorum. golf başından beri en iyi alternatif zaten. ama mutlaka astra j dene derim ben siparişini iptal etmeden, kiralık olanı arayacaktın?hllb link' Alıntı:[quote author=Gökhan_55 link=topic=998.msg20616#msg20616 date=1301500780]
arkadaşlar bugun 3 aracı test etme imkanım oldu kısaca bahsedeyim hemen sizlere...
1. megane 1.5 dcı edc: arabanın motoru ve şanzımanın hissiz vites geçişleri mükemmeldi... Ama gelin görün ki tip vasat bile değil vasatın altı.... fiyat olarak içime sinecek donanımlıda 53 bin tl civarı...
2. golf dsg 1.6 TDI: bilindik volkswagen sağlamlığı direksiyonda hemen belli oluyor dsg ile motor daha canlı gibi geldi bana dsg siz olanlara göre... Sonuç olarak tdı dsg güzel bi seçenek fakat en erken ağustosta gelecek ve sipariş kabul etmiyoruz dediler...( ikinci ellerine bakmaya başladım, yarın gidip bi siyah var ona bakıcam içi bej 2011 comfortline hatta 47 ye verirse alacak gibiyimde
3.astra h cdtı easytronik: çekişi ve motor sesi keyif vericiydi fakat dip gaz yaparsanız araç vites değiştirirken bariz şekilde hissettiyor bunun haricinde hem hızlanma hemde aracın gaza tepkileri tatminkardı....
bütün bunları buldum denedim ama yine bi dizel astra j deneyemedim ve vakit gittikçe daralıyor....
Ben güveniyorum buyrun gelin Kastamonuya yapalım. Nasıl olsa az yakıyor sizin araç ;DToLGa link' Alıntı:1.6 115 ler kadar gıder astra dızel ya 1.6 benzınlısıne guvenen varsa bı roll yapalım gokhan görsun
megane hakkında yorum yapmayacağım bile astra h testi ne derece astra j hakkında bilgi verir bilemiyorum. golf başından beri en iyi alternatif zaten. ama mutlaka astra j dene derim ben siparişini iptal etmeden, kiralık olanı arayacaktın?Gökhan_55 link' Alıntı:[quote author=hllb link=topic=998.msg20630#msg20630 date=1301502747]
[quote author=Gökhan_55 link=topic=998.msg20616#msg20616 date=1301500780]
arkadaşlar bugun 3 aracı test etme imkanım oldu kısaca bahsedeyim hemen sizlere...