- Konuyu Başlatan
Ynt: İstanbul'daki Dizelciler yardım Lütfen
evet şuan için astrada sadece görsellik var gibi... az önce bi w bayisini aradım, en erken mayıs 15 te gelecek araç varmış oda trendline 46,500 dediler ama fiyat sabitleme yok:S comfortline 51,500 dediler...
Özer link' Alıntı:Ben eski megane 3 kullanıcısıyım 240 nm tork 105 bg 6 ileri kısa gecisli manuel vites sahibiydim.. Dün 1.3 dizel astra test etme sansım oldu sehir içi tıs tıs surcem dıosan al.. Isıklarda kalkerken 1 . vites cansız cenaze arabası gibi kalkıyordu ve tüketim müthiş artıyo 2 de hadi neyse en fazla 120 km hıza ulastım 5. vites o da normal geldi ama bu araba 160 tan sonra 170 180 lere dayandımı ibre bas bas bagırı gıbıme geldı yani pek fazla performans arama. Megane sırf bu araca bınmek ıcın sattım 1 yasındaydı performans acısından resmen aradım meganı ara gecıslerde kafa kaldırıodu şahlanıodu resmen .. Ama dersenki görüntü estetik acısından astra 10 ustunden 9 olur. Bu araclar icinde birde golf dersen tek gecerım performans yakıt vs. kendinden belli edio zaten 1.6 TDI teknoloji 250 nm tork 6 ileri arabayı nasıl rahatlatıo ınanamassın.. 3 5 kurusum daha olsa keske dıorum golfe bınmek ıcın.. Ama astradakı bu guzellikte hayran bırakıyor adamı kendısene
evet şuan için astrada sadece görsellik var gibi... az önce bi w bayisini aradım, en erken mayıs 15 te gelecek araç varmış oda trendline 46,500 dediler ama fiyat sabitleme yok:S comfortline 51,500 dediler...