İstanbul'daki Dizelciler yardım Lütfen

Ynt: İstanbul'daki Dizelciler yardım Lütfen

Özer link' Alıntı:
Ben eski megane 3 kullanıcısıyım 240 nm tork 105 bg 6 ileri kısa gecisli manuel vites sahibiydim.. Dün 1.3 dizel astra test etme sansım oldu sehir içi tıs tıs surcem dıosan al.. Isıklarda kalkerken 1 . vites cansız cenaze arabası gibi kalkıyordu ve tüketim müthiş artıyo 2 de hadi neyse en fazla 120 km hıza ulastım 5. vites o da normal geldi ama bu araba 160 tan sonra 170 180 lere dayandımı ibre bas bas bagırı gıbıme geldı yani pek fazla performans arama. Megane sırf bu araca bınmek ıcın sattım 1 yasındaydı performans acısından resmen aradım meganı ara gecıslerde kafa kaldırıodu şahlanıodu resmen :).. Ama dersenki görüntü estetik acısından astra 10 ustunden 9 olur. Bu araclar icinde birde golf dersen tek gecerım performans yakıt vs. kendinden belli edio zaten 1.6 TDI teknoloji 250 nm tork 6 ileri arabayı nasıl rahatlatıo ınanamassın.. 3 5 kurusum daha olsa keske dıorum golfe bınmek ıcın.. Ama astradakı bu guzellikte hayran bırakıyor adamı kendısene

evet şuan için astrada sadece görsellik var gibi... az önce bi w bayisini aradım, en erken mayıs 15 te gelecek araç varmış oda trendline 46,500 dediler ama fiyat sabitleme yok:S comfortline 51,500 dediler...

bi başka bayi comfortline için ağustos a gün verdi:) ve benim için golf devri açılmadan kapandı artık olmadı astraya chipli binecez:)

Gökhan_55 link' Alıntı:
arkadaşlar biliyorsunuz ben 1.3 siparişi verdim ve ayın 5 inde gelecek araba ama bir arkdaş benim kafamı çok bulandırdı geçrekten arabanın motordan ötürü hiç sürüş keyfinin olmadığından.. bugun bende bi astra sürücüsü ile konuştum eski kasa dizel oda hiç gitmiyor aman uzak dur diyince iyice ben huylandım... bana yakınlarda bi arkdaş varsa beni şehir içinde bi 3-5 km gezdirebilir mi, çok makbule geçecek...

NOT: ben fındıkzade de oturuyorum...
gökhan hocam bende yusufpaşa da oturuyorm, aracı ayın 10-15 i gibi alırım, gerçi senin ki benden önce gelir ama eğer vazgeçmeyi fln düşünürsen benimkiyle yaparız bi deneme sürüşü. sen bilirsin

Gökhan_55 link' Alıntı:
bi başka bayi comfortline için ağustos a gün verdi:) ve benim için golf devri açılmadan kapandı artık olmadı astraya chipli binecez:)

Bu chip mip işleri yalan dolan.. Biri cıksında desin benim aracım dizel var bunda chip bu da kanıtı buyur sür dedikten sonra inanmıyorum kesinlikle tercih sizin hayırlı ugurlu olsun

markopasa86 link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=998.msg20248#msg20248 date=1301426490]
arkadaşlar biliyorsunuz ben 1.3 siparişi verdim ve ayın 5 inde gelecek araba ama bir arkdaş benim kafamı çok bulandırdı geçrekten arabanın motordan ötürü hiç sürüş keyfinin olmadığından.. bugun bende bi astra sürücüsü ile konuştum eski kasa dizel oda hiç gitmiyor aman uzak dur diyince iyice ben huylandım... bana yakınlarda bi arkdaş varsa beni şehir içinde bi 3-5 km gezdirebilir mi, çok makbule geçecek...

NOT: ben fındıkzade de oturuyorum...
gökhan hocam bende yusufpaşa da oturuyorm, aracı ayın 10-15 i gibi alırım, gerçi senin ki benden önce gelir ama eğer vazgeçmeyi fln düşünürsen benimkiyle yaparız bi deneme sürüşü. sen bilirsin
[/quote]

eğer bundan vazgeçersem bi 2 ay daha bekleyemem ki:) yinede çok teşekkürler

Özer link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=998.msg20334#msg20334 date=1301465055]

Bu chip mip işleri yalan dolan.. Biri cıksında desin benim aracım dizel var bunda chip bu da kanıtı buyur sür dedikten sonra inanmıyorum kesinlikle tercih sizin hayırlı ugurlu olsun
[/quote]

ben sürdüğüm için inanıyorum...

gece rüyanda görmüşündür ne alacağını :) nedir son karar?

֖zer link' Alıntı:
Ben eski megane 3 kullanıcısıyım 240 nm tork 105 bg 6 ileri kısa gecisli manuel vites sahibiydim.. Dün 1.3 dizel astra test etme sansım oldu sehir içi tıs tıs surcem dıosan al.. Isıklarda kalkerken 1 . vites cansız cenaze arabası gibi kalkıyordu ve tüketim müthiş artıyo 2 de hadi neyse en fazla 120 km hıza ulastım 5. vites o da normal geldi ama bu araba 160 tan sonra 170 180 lere dayandımı ibre bas bas bagırı gıbıme geldı yani pek fazla performans arama. Megane sırf bu araca bınmek ıcın sattım 1 yasındaydı performans acısından resmen aradım meganı ara gecıslerde kafa kaldırıodu şahlanıodu resmen :).. Ama dersenki görüntü estetik acısından astra 10 ustunden 9 olur. Bu araclar icinde birde golf dersen tek gecerım performans yakıt vs. kendinden belli edio zaten 1.6 TDI teknoloji 250 nm tork 6 ileri arabayı nasıl rahatlatıo ınanamassın.. 3 5 kurusum daha olsa keske dıorum golfe bınmek ıcın.. Ama astradakı bu guzellikte hayran bırakıyor adamı kendısene
ben asıl sizi merak ediyorum megane 3 dizelden sonra ne alacaksınzı !  nitekim eger dizel almazssanız  dizelden benzine geçiş  çok koyar adama !  eger opel dizel alırsanızda  meganeden sonra çok hantal olur  !  size  golf yolu gözüktü oda 55 bin tl :)

avukatakın link' Alıntı:
[quote author=֖zer link=topic=998.msg20328#msg20328 date=1301457746]
ben asıl sizi merak ediyorum megane 3 dizelden sonra ne alacaksınzı !  nitekim eger dizel almazssanız  dizelden benzine geçiş  çok koyar adama !  eger opel dizel alırsanızda  meganeden sonra çok hantal olur  !  size  golf yolu gözüktü oda 55 bin tl :)
[/quote]

Valla akın hocam dediklernizde dogrusunuz arac testinden sonra hantal geldi.. Benzin koyarmı koymazmı bilinmez ama ben dedigim üzre ayda 1000-1200 km ancak yapabılıorum daha oncede yazdım belkıde yapamıorum nie diceksiniz. En büyük lüksüm izmitten istanbula gitmek gelmek izmit istanbul 90 km hadi gectim istabulda gezdim tozdum git gel olsun 240 km 250 km oda her hafta deil belki 2 haftada 1 gidiyorum. İzmitte yasıyorum yasadıgım yerden is yerine gitmek gelmek toplam 7 km :) hergun oda.. Bilemiyorum kararsızım su anda cok :) halan nisanda gelicek olan meshur zammı bekliyorum her bayiyi aradıgımda sölenen tek cümle beyfendi nisanda zam var %2 oranında bıktım bu cumleden.. Arac spariş etsem ne zaman elimde olcak diyorum( benzinli olursa flexli olcak) sizinki özel spariş 8-10 hafta arası diolar.. Eee peki zammı bekledik nisan sonu verdim ne zaman gelcek arac işte hazıran sonu tahminen falan filan diolar.. Eee bu aracların augostos ekimde 2012 leri cıkıcak otomatikmen yastan kaybetcem 2 ay bınıp yanı su an cok kararsızım daha once dedıgım gıbı yıl sonunu beklerım 2012 alırım hem kampanyadan alırım hemde yastan kazanırım dıorum.. Bakalım hayırlısı artık

hllb link' Alıntı:
gece rüyanda görmüşündür ne alacağını :) nedir son karar?

vw ni aradım 51,500 comfortline için dediler o da ağustosta gelecekmiş:) bi tanede trend var mayıs 15 gibi gelecekmiş ama trend alınmaz c4 ü beğenilmez, maganeye bakılmazsa sanırım elimde yine benim yakışıklım kalıyor:)

Geri