istanbuldan bir vectra b (secooo)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djsecooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler.ben zaten gösteriş için degil tavsiye ve önerilerinizi ögrenmek için bu konuyu açtım.öncelikle şunu belirteyım.ben bu aracın yerini ve konumunu biliyorum bu yüzden çizgilerine sadık kalmak kaydıyla biraz kişiselleştirmeyi düşünüyorum.angel mevzusundada falara kıyamadım aracım cdx oldugundan farlar dolu ve yükseklik ayarı gibi güzellikleride var bende degiştirmeyi düşünmedim.önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

çok güzel o renge de ne koysan yakışıyo bea..

maaşallah; kazasız belasız...

arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler.ben zaten gösteriş için degil tavsiye ve önerilerinizi ögrenmek için bu konuyu açtım.öncelikle şunu belirteyım.ben bu aracın yerini ve konumunu biliyorum bu yüzden çizgilerine sadık kalmak kaydıyla biraz kişiselleştirmeyi düşünüyorum.angel mevzusundada falara kıyamadım aracım cdx oldugundan farlar dolu ve yükseklik ayarı gibi güzellikleride var bende degiştirmeyi düşünmedim.önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Öncelikle kazasız belasız kullanın diyim oldukça sade ve şık bir aracınız var.. Far konusunda da size katılıyorum eğer herhangi bi teknik mecburiyet yoksa farlarınızı angel ile değiştirmeyin derim.. Ama onu biraz daha güzelleştirmek için içini boyayabilirsiniz oldukça şık görünüyor ve herhangi bir görüş kaybı yaşamıyor bir arkadaşım yapmıştı aynı uygulamayı fotodan ayrıntılı görebilirsiniz kolay gelsin.. ;)
opel013smallly1tt9.jpg

harbiden bayıldım bu araca bakalım agır agır gidiyorum bende.önerin için teşekkürler.zaten kararıyo bu farlar :D:d

Geri