İstanbuldan merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anidem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anidem

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Arkadaşlar iki gün önce citroen c4 1.6 ehdi aracımı satıp astra j 1,6 136hp cdti hb aracımı alarak İstanbuldan aranıza katıldım. İki günlük izlenim olarak araçtan oldukça memnunum. Fakat bazı sorular kafama takıldı.
1)Araçta arka park sensörü var fakat sahibinden.comdaki donanım bilgisinde ön park sensörüde olduğu yazıyor var mı acaba?
2)Bizim araçların trigerleri zincirmi kaç bin km yada yılda değişmesi gerekir. Aracım 84000de özellikle kontrol etmem gereken bakım yaptırmam gereken bir işlem varmıdır. Kronik sorun vs.?
3)Birde benim direksiyondanda sağa sola çevirmede gıcır gıcır ses geliyor. Müzik açıkken duymuyorum sorun etmiyorum ama araca bir zararı olurmu.
4)Araçta bluetooth özelliği yok mu yoksa opcom ile aktif edilebilirmi. Aracım sport donanım stil paket yok teypte cd400 plus.

Şimdiden herkese teşekkürler.

Foruma hoşgeldiniz. Aracnızın paketi sport olmalı.
1) Ön park sensörü bulunmuyor. (Cosmoda mevcut)
2)Triger zincirli, ses yaptığında anlarsınız değişim zamanını. 150.000 km gidiyor diyorlar.
3)Direksiyon bu arabalarda kronik. İlerlediği zaman götürürsünüz.
4)Config tuşuna basarak telefon ayarlarına bakıp bluetooth olup olmadığını anlarsınız.

Hayırlı olsun.

Hoşgeldiniz.

• Beğen
Tepkiler: anidem
Anıl hocam hoşgeldiniz aramıza aracınız hayırlı olsun aynı araca sahibiz kronik olarak benim bildiğim yakıt deposunu fullerseniz çalkantı sesi geliyor yetkili servis dalga kırıcı takıyormuş sesi kessin diye ben takdırmadım yarım depo alıyorum ses olmuyor o zaman tercih sizin bakımlarını zamanında yaptırın Allahın izniyle size masraf çıkarmayacaktır

• Beğen
Herkese cevaplar için teşekkürler.Config menüsünde telefon ayarları bulunmuyor malesef. Yakıt deposunu fullemem kolay kolay zaten bu fiyatlarla zor :)
Araca film cam yaptırmayı ve 3d paspas almayı düşünüyorum. İstanbul buluşması gibi birşey yapılırsa görüşürüz inşallah. İyi forumlar herkese

• Beğen
Tepkiler: Murat
15 20 liraya bluetooth aux cihazi satiliyor bitane alin alttaki usb girisi ve aux girisi yan yana takin kullanin

• Beğen
  • Beğen
Evet vardı buna benzer bir cihaz deneyim bunu teşekkürler Zafer bey

Paspas bende alacağım var mi kullanan tavsiye verecek olan. Hoşgeldiniz bu arada.

• Beğen
Aracınız hayırlı olsun..Aramıza hoşgeldiniz..Mustafa Feyzi arkadaşımız gerekli olanları söylemiş zaten :)

Geri