işte asrin buluşuu alarm calinca eve haber verme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sanırım sadece alarm çalarken değil kapıları kilitleyip açarkende çalıyor zil. Eve otoparka girip arabayı kitlediğinizde aynı zamanda evin zilinide çalmış oluyorsunuz buda güzel birşey :D

burak eline sağlık paşam ben şahit oldum gayet güzel çalışma olmuş..

sanırım sadece alarm çalarken değil kapıları kilitleyip açarkende çalıyor zil. Eve otoparka girip arabayı kitlediğinizde aynı zamanda evin zilinide çalmış oluyorsunuz buda güzel birşey :D
ewet kapı sıvıcınede baglandıgında oluyor illa alarm şart degıll zaten yakın bır zamanda ayrıntılı resım eklıcem yaw şu işlerı bıtıremedım ya :(

evet gercekten zekice,,bide ben bişey duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum,,cep telefonuyla arabanın yanında konuşuyosunuz,arabanın yedek anahtarıyla(eşiniz yada arkadaşınız diyeyim)anahtara basınca kapıları açılıyomuş diye duydum...doğrumu acaba?

bu fct cihazı yaa bende 200 dolara satıyorum.

tüm türkiye'den çeker :) . (sim kartlı). ve aracınıza giriş olduğu zaman cep telefonunuza haber verir oğlu arabayı kaçıranlar için 1'e 1 :)

Wireless zil alındı. Montaj için bilgilendirirseniz kendimiz bağlantı yapabiliriz arkadaşlar. Alarım in sireninden mi elektiriği alacağız. Aldıktan sonra zili nasıl tetikleyeceğiz.

burak abi hadi ama :D basımız belada arabaya zarar vericekler diye korkuyorum hadi :D

Geri