işte asrin buluşuu alarm calinca eve haber verme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla valıdenın rahatsızlıgı ve calışıyor olmamdan dolayı ılgılenemedım kusura bakmayın Wireless zil aldıysan cok basıt ozaman söylıyım zıl dugmesını sokuyosun anahtar kontak yapan ayagına 12 v role baglıyosun ve alarm ma gıden sıren kablosuna roleden cıkan kabloyla bırlestırıyosun bu kadar 12v aractan alıp vermıyosun ustundekı kendı pılı yeterlı sadece dugme tetık yapan ayaklardan 2 kablo alıcan roleye gırcen roleden cıkan 2 kabloyu da alarmın sırene gıden 12 v kablosuyla bırlestırcen rolesız yapmayın yakarsını zılı benden soylemesı ben resım eklıcem bır musaıt zamanda bırz daha bekleyın aslında paınt becerebılsem devresını cızecektım bu işten anlamıyorum :D:D

Son düzenleme:
Bitane 12V röle alıp zilin uzaktan kumanda buton uçlarını rölenin kontaklarına bağlyacaksınız
Zil kısmıyla işiniz bitti ( Extradan kumanda kısmının beslemesini de araçtan alabilirsiniz yada hiç dokunmadan pil ile brakılabilir.)
İş sadece röleyi 12V ile tetiklemeye kalıcak. Onuda alarmdan alarma değişir.
Alarma bakıp paniklediğinde voltaj alabileceğiniz bi uçtan bi hat ta o röleye çekeceksiniz.
Muhtemelen darbe sensörünün çıkışından olabilir.
ölçü aleti ile uçları ölçmek gerek.

Tabi ben kendi mantığımla olması gerekeni söylüyorum.
Burak gelince alarmdan alınacak uç için kesin bi nokta söyler size.

Son düzenleme:
Bitane 12V röle alıp zilin uzaktan kumanda buton uçlarını rölenin kontaklarına bağlyacaksınız
Zil kısmıyla işiniz bitti ( Extradan kumanda kısmının beslemesini de araçtan alabilirsiniz yada hiç dokunmadan pil ile brakılabilir.)
İş sadece röleyi 12V ile tetiklemeye kalıcak. Onuda alarmdan alarma değişir.
Alarma bakıp paniklediğinde voltaj alabileceğiniz bi uçtan bi hat ta o röleye çekeceksiniz.
Muhtemelen darbe sensörünün çıkışından olabilir.
ölçü aleti ile uçları ölçmek gerek.

Tabi ben kendi mantığımla olması gerekeni söylüyorum.
Burak gelince alarmdan alınacak uç için kesin bi nokta söyler size.
ewet abı ben tarzanca soyledım kendı pılı ustunde 12 v gerek yok roleyle anahta dugmesınde baglıcan cıkısını alarmın sıren kablosuyla bırlestırcen sırenı tetıkleyen gelen enerjı 12 v gönlunuz rahat olsun guzel calısıyor ben sıze resımlı eklıcem nasıl yarlestırdıgımı gostercem bıraz sabır edın cengız abım geniş bılgısıyle guzelce anlatmış gercekten guzel oldu sıstem hergören hayran kalıyor :D

Alındı, takıldı, güzel çalışıyor.

Aynen. bende uyguladim hatta gecen aksam yogun yagisla birlikte gökgürültüsünden dolayi calan alarmim benide uyandirdi :) güzel bir deneme oldu

HOOOOOOOOOOOORT :D

Peki Burak kardeşim alarmsız bişey düşünülemez mi?
Kapılar zorlanırsa wifi veya bluetooth ile haber versin, ben alarmın sesine uyuz oluyorum.

HOOOOOOOOOOOORT :D

Peki Burak kardeşim alarmsız bişey düşünülemez mi?
Kapılar zorlanırsa wifi veya bluetooth ile haber versin, ben alarmın sesine uyuz oluyorum.
Alarmin sirenini devredisi birakinca olur alarm calmaz evdeki zil calar

Kullanmadığınız bir cep telefonunu ve hattı o röle kutusuna saklyabilirsiniz.
Araca bişey oldugunda size sms atabilir yada arama yapabilir. Arama yapması daha mantıklı hem kontör gitmez. hemde siz duyana kadar çalmaya devam eder görünce reddedersiniz. + Araç çalınsa dahi anında nerde oldugunu elinizle koymuşgibi bulursunuz. Biraz ugraşarak yapılabilecek bi sistem

Geri