İşte CaNımMm AsTrAmMm...22 FP 116...Kicker...

tesisatı kaça yaptın

hepinize iyi dileklerinizden ötürü teşekkür ederim arkadaşlar.

tesisat şuan için 3000ytl ye mal oldu daha şuanlık yarım hali mid takımları, mid anfisi ve 2din ekran ve izalasyon ile tamamlanacak sistemim daha yolun başındayım çok çalışmam lazım çok :D

hepsi hayırlı uğurlu olsun hevesin ve heyecanın cümlelerindende anlaşılıyor... Allah kaza bela ceza vermesin ağız tadınla bin...

amin arkadaşım cümlemize allah kaza bela kötü günler göstermesin heyecanlıyım hevesliyim arabamı çocuğum gibi görüyorum oğlum diyerek konuşuyorum çünkü onu çok seviyorum :)

araban güzel olmus baya kazasız belasız kullan bende astra h larınn kasasına hastayım özellikle birde siyah olursa:)

Madem bagajı kapattınız wooferların mıknatısları yukarıya gelecek şeikldi koysaydınız.
Böyle olunca direk bagaj kapağına vuracak hava.. bnim bagajdan su alıyor woofer oraya vura vura hafif araladı bagaj kapağını ;)

Allah kaza bela vermesin

teşekkürler arakdaşlar bagaj kapağına izalasyon yapılacak başka türlü birkabin düşündük ancak yapan ustamız başka türlü olmaz en güzeli bu dedi bunu yaptılar ben hiçbirşeyekarışmadım bagaj sizin dedim verdim arabayı bu şekilde geri verdiler bana :D

gündüz çekilmiş fotolarını da koy bi zahmet kardeş şöle doya doya bakalım :D çok yakışıklı olmuş gerçekten araban Allah tadını aldırsın ....

Geri