İşte CaNımMm AsTrAmMm...22 FP 116...Kicker...

Güzel olmus.. Kazasız ßelasız..

tesisat için iyi başlangıç yapmışsın aracına kazasız belasız cezasız günlerde binmen dileğiyle :)

herkese çok teşekkürler arkadaşlar bagaj kalmadı arka koltuk var eşya insan ne varsa arka koltuğa dolduruoz genç adamız bagaj gerekmez (inşallah) :D süprizler gelicek opelim netin keşan ve b.düzü şubesiyiz maşallah :D

maşallah

Ya bugün avcılarda gördüm seni o kadar selektör yaptım arkandan bakmadın hiç:)
Kiler'e gitmem gerekiyodu arabanın yanına gelemedim sen meydanın oraya gittin.
Yaylarla güzel duruyo araba aynıları bende de var uzaktan güzel gözüküyomuş meğer;)

adnan ben değilidim arabayı kullanan annemle babam igs ye gittiler ben olsam kesin görürdüm seni bu arada nerden tanıdın arabayı :D

adnan ben değilidim arabayı kullanan annemle babam igs ye gittiler ben olsam kesin görürdüm seni bu arada nerden tanıdın arabayı :D

uzaktan led stoplu bi astra gördüm bikaç araba sollayıp geldım hemen arkasına baktım 22 FP siteden oldugun aklıma geldi.öyle tanıdım yani.bi ara resim falan çekelim bulusup.astrası olan arkadasım yok hıc uyuz oluyorum:D

valla araba vaaaaasssssss olmus super allah gule gule binmek nasip etsin

amin özgür cümlemiz ağzımızın tadıyla arabalarımıza binelim allah kimse kaza bela kötü şeyler göstermesin iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim allah razı olsun

Geri