İşte Opelden olmıyan MUADİLİ OLMIYAN BİR EFSANE

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erkut 205
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erkut 205

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.205team.com
06 VIR 28 Sanırım sadece bu plakayı yazmak bile bu aracı anlatmaya yeticektir.Sıfır ön takım,Elden geçen arka takım limitli olarak arkası torsiyondan ayarlandı.60mm MAD marka spor yay.Monroe spor amortisör.Arkalarda ise sertlik ve yumuşaklık ayarlı AVO spor amortisör.205 gti logolu kule gergisi.Kendimizin geliştirdiği soğuk hava emiş kiti.Bosch 4 tırnak buji.Angel eye ön far düzeni Türkiyede ilk bende takılmıştır.Ankara bilinen unutulmaya yüz tutmuş bu aracı yeniden unutturmadığımı düşünüyorum.Katolog resimlerinde olsa herhalde bu kadar olurdu.Fazla böbürlenmeyede gerek yok Türkiyede tekim gibi bir iddam da yok başkaları gibi, ama İLK 5 de olacağına garanti veririm.

cimg6329ae2.jpg

grnt035ka2.jpg

cimg6331es6.jpg

Son düzenleme:
maşallah kazasız belasız

aklıma her zaman bu tarz bi araba geliyo sırf performans için ama yanlış anlama ancak ikinci arabam olabilir VECTRAM'dan sonra

maasallah, maasallah, 1.9 gti, zamaninda bende bindim hem 1.9a, hem 1.6a, ama sorunlu araclar, debimetre arizasi cikardimi al basina isi, kolay parcada bulunmuyor maalesef, kiymetini bil bence aracinin, tertemis maasallah :)

Yorumlar için sağolun arkadaşlar.Evet 205 lerde sürekli debimetre problemi yaşanmıştır.Fakat bunun esas sebebi biliçsiz şekilde içi açılıp yay ayarının kurcalanması ve dışardan co2 ayarı kurcalanarak dengesiz çalışma sağlıyarak bozulmuştur.Yoksa ben bu araçlarda 15 yıl boyunca sorunsuz halen çalışmakta olan debimetresi takılı bir çok arkadaşımda var.Yani iş biliçsiz bilgisiz ustalarda ve bilgisiz araba sahiplerinde bitiyor.
icon12.gif

VIR 28 yaa daha ne olsun;)...
Erkut seninle birebir tanışmadık ama aracını biliyorum....
Kazasız belasız....

Araba çok güzel, maşallah kazasız belasız..

Ayrıca bu mütevazi tanıtım için de teşekkürler.. :]

araç çok güzel görünüyor.iyi kullanılmış yıpranmamış.güle güle bin kazasız belasız.

Geri