Güzel günlerde kazasız belasız kullan Erkut'cuğum.10 numara olduğunu her binişimde söylerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağolasın hocam Daha önceden tanıyorsun sanırım aracı.Ozaman yakında bari bizde tanışalım en uygun zamanda.VIR 28 yaa daha ne olsun...
Erkut seninle birebir tanışmadık ama aracını biliyorum....
Kazasız belasız....
Sağolasın abi artık senin aracında çıkınca hep birlikte güzel bir ankara resitalini resimlerde sergileriz.Güzel günlerde kazasız belasız kullan Erkut'cuğum.10 numara olduğunu her binişimde söylerim
Sağolasın alper herzaman yorumların için,Sağolun arkadaşlar.erkut mrp perte çıktığında çok üzülmüştüm hatırı sayılır temizlikte bi araçtı ama vır 28 onu aratmayacak hatta bana göre ondan daha da göz alıcı bi araç.
her zaman dediğim gibi eşi benzeri az rastlanacak temizlikte ve bi o kadarda ciğerli motoru olan ender gti lardan. kullanmasıda bi o kadar zevkli. helal olsun aradın ve bulabileceğin en iyisini buldun.
allah kaza bela vermesin kardeşim. :good:
Sağolasın hocam Daha önceden tanıyorsun sanırım aracı.Ozaman yakında bari bizde tanışalım en uygun zamanda.
Sağolasın abi artık senin aracında çıkınca hep birlikte güzel bir ankara resitalini resimlerde sergileriz.