helal olsun emeğine yüreğine sağlık hocamızın.belki şimdi bu durumda olan birçok vatandaş daha da azimlenecek yılmadan hukuk yoluyla mağduriyetlerini çözemeye calısacaklarr..bravo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevgili arkadaşlar konumu bilenlere ve takip edenlere son gelişmeyi haber vermek istedim bana dava açmışlar ayıplı mal sattıkları mahkeme ve yargıtay kararıyla onandığı halde arabayı kendilerine teslim ettikten 8 ay sonra onlara hasarlı araba teslim ettiğimi iddia edip tazminat istemiyle dava açmışlar ve ben bunu yeni öğrendim
hocam hemen bi avukata danışın zaman geçmeden yoksa haklı olduğunuz onaylandığı halde durumu aleyhinize çevirebiliyorlarsevgili arkadaşlar konumu bilenlere ve takip edenlere son gelişmeyi haber vermek istedim bana dava açmışlar ayıplı mal sattıkları mahkeme ve yargıtay kararıyla onandığı halde arabayı kendilerine teslim ettikten 8 ay sonra onlara hasarlı araba teslim ettiğimi iddia edip tazminat istemiyle dava açmışlar ve ben bunu yeni öğrendim