İşte yeni arabam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mehmet abi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin inşallah memnunda kalırsın bende daha dün bayiden plakası vs işlemleri biten sıfır km aynı 1.3 multijet aldım alır almaz konyadan istanbula gittim opelle kıyas edilemez kesinlikle altımdan uçacak gibiydi konforda çok hoş değil yanlız yakıt fena değil yol bilgisayarı sapıtıyor depodaki benzinle menzil 1950 km ler i gösterdiği zamanlar oluyor o kadar gitmeyeceğini bilsemde mutlu ediyor insanı :D modeli düşük olsa da gt mi bile değişmem

beni bu cumlen dusundurdu.Acaba neden memnun kalmadın bir astra kullanıcısı olarak merak ettim, acıklarsan sevinirim. Bu arada yeni arabanız hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin

en başta performansından memnun kalmadım.
daha öce 1.5 dci clio vardı, 65 beygir di, ama süperdi.
bu 100 beygir, ama resmen kamyon gibiydi. herhalde otomatik vitesten kaynaklanıyordu.

ikincisi, benzinli olması, hem çok yakıt hem az tork.

üçüncüsü, sıralı sistem gaz taktırmıştım. sistemden yana sorun yoktu.
ama, iki ayrı yakıt almak tuhaf şeydi.

mehmet abi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin inşallah memnunda kalırsın bende daha dün bayiden plakası vs işlemleri biten sıfır km aynı 1.3 multijet aldım alır almaz konyadan istanbula gittim opelle kıyas edilemez kesinlikle altımdan uçacak gibiydi konforda çok hoş değil yanlız yakıt fena değil yol bilgisayarı sapıtıyor depodaki benzinle menzil 1950 km ler i gösterdiği zamanlar oluyor o kadar gitmeyeceğini bilsemde mutlu ediyor insanı :D modeli düşük olsa da gt mi bile değişmem

hayrılı olsun.
Allah kaza bela vermesin.
Amin
herhalde yol biligisayarında sorun var.

anladığım kadarıyla astradan kalite değilde performans ve yakıt tüketiminden dolayı memnun kalmamışsınız. Doblo 1,3multijet ve astra(f kasa da olsa aynı motor) ikiside var bizde. Dobloyu kullanırken tek rahatlığım yakıtı düşünmeden gaza basabilmem. Onun dışındaki durumlarda astrayı özlersiniz gibi geliyor. Özellikle konfor ve yol tutuşu. Doblonun görüş alanı iyidir aynalar büyüktür arabanın her tarafını çok rahat görürsünüz içi ferahtır. Safeline nın donanım farkı ne bilmiyorum ama yeni çıkan bir paket sanırım. Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Kazasız Belasız ;) Nie Combo deil Doblo ? Sana bi dost tavsiyesi Hiç memnun klmayacaksın Ama inş. yanılırım...

hayırlı olsunda astra yerıne dobloda garıp bıraz..pısman olmazsın ıns..

anladığım kadarıyla astradan kalite değilde performans ve yakıt tüketiminden dolayı memnun kalmamışsınız. Doblo 1,3multijet ve astra(f kasa da olsa aynı motor) ikiside var bizde. Dobloyu kullanırken tek rahatlığım yakıtı düşünmeden gaza basabilmem. Onun dışındaki durumlarda astrayı özlersiniz gibi geliyor. Özellikle konfor ve yol tutuşu. Doblonun görüş alanı iyidir aynalar büyüktür arabanın her tarafını çok rahat görürsünüz içi ferahtır. Safeline nın donanım farkı ne bilmiyorum ama yeni çıkan bir paket sanırım. Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

yorumunuz için teşekkürler.
Tabiiki, astra ile doblo tamamen ayrı kategorideki araçlar.
birbirleri ile kıyas etmek doğru değil.
Benim böyle bir araca ihtiyacım olduğu için Dobloyu seçtim. Aynı fiyata Combo da almak mümkün. Ama bu tercih meselesi.

Benim aldığım Safeline'nin donanımı, premio ile aynı.
tek fark; Premio'nun ön ızgara, kapı koları ve tavan çıtalarının gri renk olması.

Geri