işte yeni aracımız... fabia 1.2 ambiante

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu araçlar üç silindir motora sahip değil mi... ???
şehir içi kullanım için ideal şık ekonomik ve kompact bi otomobil daha çok bayan kullanıcılara hitap ediyor bence...
keyifli bi araba hayırlı uğurlu olsun....

Son düzenleme:
Umut kardeşim hayırlı olsun.Allah kazasız, belasız, cezasız kullanmayı nasip etsin. Sıfırın da tadı başka :)

bu araçlar üç silindir motora sahip değil mi... ???
şehir içi kullanım için ideal şık ekonomik ve kompact bi otomobil daha çok bayan kullanıcılara hitap ediyor bence...
keyifli bi araba hayırlı uğurlu olsun....

micra ya da ypslon gibi değil tabi :)
araç köşeli hatlara sahip, yani cinsiyetleştirmek istenirse erkeklere daha uygun olur...
silindir 3, 1.2 70hp 112Nm

Hayırlı olsun umut...Gönlünüzce kazasız belasız kullanın...

gule gule kullanın kardesım nedıyelım , allah utandırmasın kazasız belasız bınmeyı nasıp etsın.

bence sen sadece hayırlı olsun desen yeterli.. adam almış, binmiş fotosunu çekmiş sende 2 kere garip garip yorum yapmışsın hepsinin sonunda da eh ne diyelim "bi hata yapmışsın ama" hayırlı olsun demeye getirmişsin..

arkadaş ne kafalar var içinde ne var çözemiyorum..

umut sanada hayırlı olsun o fiyata böyle araba hemde sıfır.. gerçekten güzel.. güle güle bin..

sıfır bir araba bu fiyata çok güzel gerçekten. fotoları keyifle takip ettim. güle güle kullanın.

bence sen sadece hayırlı olsun desen yeterli.. adam almış, binmiş fotosunu çekmiş sende 2 kere garip garip yorum yapmışsın hepsinin sonunda da eh ne diyelim "bi hata yapmışsın ama" hayırlı olsun demeye getirmişsin..

arkadaş ne kafalar var içinde ne var çözemiyorum..

umut sanada hayırlı olsun o fiyata böyle araba hemde sıfır.. gerçekten güzel.. güle güle bin..

:):):)

Hayırlı olsun, sıfır fiyatı gayet uygun olmuş. Geçenlerde abime de Fabia aldık 2004 model. Umduğumdan çok iyi bir arabaymış açıkçası. Polo ve Golf arası bir kalitede ve fiyatları çok uygun. Olumsuz yorumlar yapan arkadaşlar objektif bakamıyorlar, binip kullanmak ondan sonra yorum yapmak lazım arabalar için. Dış görünüş ise zevk meselesi...

hayırlı olsun Umut.Emsalleri arasında tabiri caizse taş gibi arabadır.Rengine bayıldım...

hayırlı olsun kazasız belasız

Geri