işte yeni aracımız... fabia 1.2 ambiante

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bodyw.jpg

wheelx.jpg

sırası geldiğinde, beyaz tavan yaptırıp orjinal gigaro beyaz jantları almayı planlıyoruz,
sis farı da yapılacaklar listesinde...
tabi hepsi orjinal olarak eklenecek

bodyw.jpg

wheelx.jpg

sırası geldiğinde, beyaz tavan yaptırıp orjinal gigaro beyaz jantları almayı planlıyoruz,
sis farı da yapılacaklar listesinde...
tabi hepsi orjinal olarak eklenecek

bunların maliyeti ne kadarki umut? Orjinal aksesuarlar pahalı oluyor. Sonra donanımlı bir araç almadığına pişman olmazsın inşallah.

Güle güle kullan masallah Allah kaza bela vermesin umut bey.

fiyat ve getirilerine bakarsanız emsallerinin üstünde gerçekten iyi bir şeçim güle güle kullanın Umut abi.Bende gidip test edeyim bu aracı merak ettim kullanımı nasıl :)

bunların maliyeti ne kadarki umut? Orjinal aksesuarlar pahalı oluyor. Sonra donanımlı bir araç almadığına pişman olmazsın inşallah.

selçuk,

abi beyaz tavanlı ellerinde yoktu, beklemek istemedik, onu konuştuk zaten çok bi rakam değil,

jantlara gelince dynamic pakette gelen 5 kollu modeli (antares 15") beğenmiyorum,
16" fark olarak alınabiliyor (atria 16")... ama +dynamic +400 vermek gerekiyor bunun için... yani +2000

şimdilik +2000 vermek biraz kasacaktı, sonradan geçmek de aşağı yukarı aynı rakamlara olacak ama ben rahat ödeyeceğim :):)

selçuk,

abi beyaz tavanlı ellerinde yoktu, beklemek istemedik, onu konuştuk zaten çok bi rakam değil,

jantlara gelince dynamic pakette gelen 5 kollu modeli (antares 15") beğenmiyorum,
16" fark olarak alınabiliyor (atria 16")... ama +dynamic +400 vermek gerekiyor bunun için... yani +2000

şimdilik +2000 vermek biraz kasacaktı, sonradan geçmek de aşağı yukarı aynı rakamlara olacak ama ben rahat ödeyeceğim :):)

2000 e bitiyorsa iyiymiş ;)

aracın orta konsol falan golflere benziyo.. tercih edermiydim bilmiyorum ama bence kaliteli duruyo araç.. zaten octavia ile passattı galiba nerdeyse birebir aynı gibi araçlar.. yani dediğiniz gibi wv aslında :)

güle güle kullanın.. kazasız belasız, hayırlı olsun..

27.02.2011 saat 22.00 itibari ile rodajı tamamladık sayılır
araç rodaj kurallarına uygun olarak kullanılmıştır.

aracın yol bilgisayarından okunan veriler şu şekilde,

toplam katedilen mesafe............985 km
ortalama yakıt tüketimi..............6,5 lt/100km
ortalama hız............................52 km/h

buna göre,

ortalama maliyet/km..................0,254 kr/km

buna ilave olarak Androidde kullandığım Fuellog programı ile elde ettiğim değerler şöyle,
((910 km de benzin ışığı yandı ve depoyu fullledim. girilen veriler bu km ye kadar)

toplam katedilen mesafe............910 km
litre başına katedilen mesafe......14,81 km/litre
TL başına katedilen mesafe........3,73 km/TL
toplam alınan yakıt.(litre)...........62,42 litre
ortalama benzin litre fiyatı..........3,98 TL
toplam yakıt yükleme adedi.........5
ortalama alınan yakıt tutarı.........50 TL
toplam alınan yakıt.(TL).............250 TL
ortalama maliyet/km..................0,27 kr/km

aylık ortalama yakıt maliyeti........620 TL
aylık ortalama mesafe................2240 km

Son düzenleme:
geçen yıl arkadaslar kiralamıştı ankaraya gitmek için uzun yol deneyimleri olmadıgından trabzon-ankara ankara şehiriçi ankara-trabzon toplam 2000 km ye yakın test etme imkanı bulmustum.. o kadar rahat bir araç ki sanki transporter sürer gibi yüksekte hissediyosunuz, iyi bir görüş açısı sağlıyor ve yormuyo sürücüyü.. 1.3 dizeldi sanırım hiç bir şeyde yakmamıstı o zman için gidiş geliş ankara içi 250 tl gibi komik bir rakamdı o kadar gezmeye rağmen..
vites oranlarını da baya iyi ayarlamışlar şehir içinde o küçük motorla trafikte afacanlık yapıodum.. ama yüksek hızlara pek hoş bir tavır sergilemiyodu tam bu devrin arabası az yakar ii kaçar konforlu..

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanın..;)

Geri