İyilik Yap Kötülük Bul!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim anlamadığım kaza yapan,pert olan bi arabanın yazlık lastiklerini neden istiyorlar ? Bence başka bi iş var içinde...

adamın kafası pert arabası pert olsa nolcak?

o bulmuş zaten belasını hocam sen boşver..

ıyılıkten maraz dogar madem ıhtıyacın var neden gerı yolluysun dımı onlar onu paraya cevırceklerdı sende kargo ucretı cok gelınce tavır yapıp sana gerı yolladılar yazık kımseye ıylık yapmıycan baba en guzelı ;)

boşver hocam sen insanlıgını yapmışsın vicdanın rahat etsin diye yollamışsın gerisi karşıdakinin karektersizliği kişiliksizliği

Hakkınızda hayırlısı olsun.Üzülmeyin. Yapacak bir şey yok. Bu olaylar bizi yıpratsa da biz insanlığımıza kaldığı yerden devam edelim. Sizin adınıza üzüldm.İnsanlar üçkağıtçı olunca malesef kimseye güvenemiyorsunuz...

okurken sinirledim ben sizi düşünemiyorum bile. sizin yerinizde olsam açıp söverdim saydırırdım yada bir güzel döşerdim. insanlıkla alakası yok yapıyla alakası var, içinde tutup kendini sinir edeceğine yapıştır lafı karşındaki düşünsün. sonuç olarak istediğiniz para pul yada lastik değil , manevi olarak rahatlasanız yeter :)

Geçmiş olsun, bana yapılsa açar telefonu yumar gözümü, artık Allah ne verdiyse . . . Mantık alacak iş değil de benim aklıma farklı birşey geldi, araba pert olmadı ama satmaya kalktılar, alacak kişi yazlık lastiklerle istedi, e lastiklerde sende vardı, biraz kurnazlık yaptılar, 170 tl çok geldi.

Aracın kaza geçirdiğinden bile şüphelenilmeli!

Geçmiş olsun diyelim. Çok can sıkıcı bir durum...

bi dolap döndürdüler ama ne yaptılar anlamadım. daha verecekleri adrese aracın yedek lastiğini ve yedek anahtarını yollayacaktım aracın. onları arabayla veremedim çünkü memlektte kalmıştı. biraz zor alırlar artık. ne insanlar var.

Geri