İyilik Yap Kötülük Bul!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya sinir kupu oluyor insan boyle seyleri okuyunca. gecmis olsun, keske telefonla sorsaydin 170 tl kargosu var yolliyayim mi diye, ama zaten onlarin derdi baska arac pert olsa lastigi ne yapacak cakal bunlar .. verme anahtari sorarsa sattim karga parasi yaptim dersin oda ona kapak olur zaten :D

Bence sen artık o insanlarma muhatap olmamalısın.
Burdaki dostlar beni yanlış anlamasın ama ben İstanbulda polise bile güvenmiyorum.
Bir süredir bu şehirdeyim ve öyle berbat bir mentalite varki burda inanın insan kendini hiç güvende hissedemiyor.
Bu nedenle İstanbullu değilde istanbulda yaşayan bu tip insanlardan herşey beklenir.
Sen dürüstlüğün ve ahlakınla onlara bir iyilik yapıp insanlık örneği olmuşsun ama kim anlayacakki bunu???

Bu arada yeni makinanın resimlerini bekliyoruz:) boxer motor ;)

Bence sen artık o insanlarma muhatap olmamalısın.
Burdaki dostlar beni yanlış anlamasın ama ben İstanbulda polise bile güvenmiyorum.
Bir süredir bu şehirdeyim ve öyle berbat bir mentalite varki burda inanın insan kendini hiç güvende hissedemiyor.
Bu nedenle İstanbullu değilde istanbulda yaşayan bu tip insanlardan herşey beklenir.
Sen dürüstlüğün ve ahlakınla onlara bir iyilik yapıp insanlık örneği olmuşsun ama kim anlayacakki bunu???

Bu arada yeni makinanın resimlerini bekliyoruz:) boxer motor ;)

3. sayfada yeni resimler var.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=80640&page=3

Ameller niyetlere göredir...
Niyeti bozuk insan hiçbir zaman işi rast gitmez.
Sen daha karlısın takma kafanı boşver...

böyle tipler var ve insanız diye ortada dolanıyorlar

merak ediyorsan plakanı sorgulat yada değişdiyse yeni plakayı biliyorsan onu sorgulat çıkar kaza yapıp yapmadığı

Ya online yapabilirsin

http://www.tramer.org.tr/ktt/kttPublicSorguQuery.mxx?c=query&nS=E

yada cepden 5664 e hasar yazıp boşluk bırakıp plaka sını yazdınmı gelir cep telefonuna hasar tutanağı yada aracın perte ayrılıp ayrılmadığı

kazasms.jpg

bi dolap döndürdüler ama ne yaptılar anlamadım. daha verecekleri adrese aracın yedek lastiğini ve yedek anahtarını yollayacaktım aracın. onları arabayla veremedim çünkü memlektte kalmıştı. biraz zor alırlar artık. ne insanlar var.
Ben de aracın kaza yaptığına inanmıyorum. Kaza yaptık ayaklarına yatıp işi duygusallığa bağlayarak lastikleri bedavaya (tabii kargoyu da) getireceklerdi. Bu saatten sonra ben de anahtarın ve lastiğin yedeğini vermem. Yedek anahtar ve lastik için kargo bedeli olarak 300 TL yi (toplam kargo masrafım dersin) banka hesabına yatırsınlar, 5-10 gün kadar da kargo yolu gözlesinler (ararlarsa işlerim yoğun bir ara gönderirim dersin) ondan sonra gönderki kişileri mağdur etmenin ne demek olduğunu anlasınlar.

Bence de kaza olayı hikaye. Ayrıca kaza yapan insan lastik hesabı mı yapar , aklına bile gelmez. Aklınca uyanıklık yapmış. Ama tam salakmış belli ki..

Geri