- Konuyu Başlatan
Volkan abi bilgi vericem sana ok, alt katı ayarlamaya çalışıcam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet 19.40 da biniyorum rötarım olmazsa..sen bizi de yaz ama sanırım yemeğe değilde birşeyler içmeye geliriz.Ben İstanbul ' da yemek istiyorummm...19.40 uçağı mı? sonrasında henüz bir plan yok ordaki duruma göre karar verilir ama yemek "ye kalk" tarzında değil... menu dolgun, süre uzun... muhabbet de koyu olursa saati ilerletiriz mekanda..
Uçağın paraşüt hizmeti yok mu?Evet 19.40 da biniyorum rötarım olmazsa..sen bizi de yaz ama sanırım yemeğe değilde birşeyler içmeye geliriz.Ben İstanbul ' da yemek istiyorummm...
ama sohbetim sizden yana
savaş abi bizdemi gelsek ne ? eşimi alıp ?Uçağın paraşüt hizmeti yok mu?
büfe açık diimibekleriz tabi ki.. ama yemek listesine yazmıyayım sizleri...
savaş abi bizdemi gelsek ne ? eşimi alıp ?
umut düşünmüyoda diilim bakalım yazmada sen eğer olurda gelir yer bulamazsak sen bana sosisli ısmarlarsın karşı büfeden
Birincisi seni ne yapar eder aç bırakmayız, ikincisi kumru dururken sosislinin adı mı olur?savaş abi bizdemi gelsek ne ? eşimi alıp ?
umut düşünmüyoda diilim bakalım yazmada sen eğer olurda gelir yer bulamazsak sen bana sosisli ısmarlarsın karşı büfeden
Savaş abi muhtemel ve kuvvetle paraşüt mevcuttur,ancak kullanmak istediğimi sanmıyorum.Uçağın paraşüt hizmeti yok mu?