İzmir buluşması - yemek organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Volkan abi bilgi vericem sana ok, alt katı ayarlamaya çalışıcam

19.40 uçağı mı? sonrasında henüz bir plan yok ordaki duruma göre karar verilir ama yemek "ye kalk" tarzında değil... menu dolgun, süre uzun... muhabbet de koyu olursa saati ilerletiriz mekanda..
Evet 19.40 da biniyorum rötarım olmazsa..sen bizi de yaz ama sanırım yemeğe değilde birşeyler içmeye geliriz.Ben İstanbul ' da yemek istiyorummm...:p
ama sohbetim sizden yana:)

bekleriz tabi ki.. ama yemek listesine yazmıyayım sizleri...

Evet 19.40 da biniyorum rötarım olmazsa..sen bizi de yaz ama sanırım yemeğe değilde birşeyler içmeye geliriz.Ben İstanbul ' da yemek istiyorummm...:p
ama sohbetim sizden yana:)
Uçağın paraşüt hizmeti yok mu?:)

Uçağın paraşüt hizmeti yok mu?:)
savaş abi bizdemi gelsek ne ? eşimi alıp ?
umut düşünmüyoda diilim bakalım yazmada sen eğer olurda gelir yer bulamazsak sen bana sosisli ısmarlarsın karşı büfeden :):)

yer her şekilde ayarlarım sana ben...

umut düşünmüyoda diilim bakalım yazmada sen eğer olurda gelir yer bulamazsak sen bana sosisli ısmarlarsın karşı büfeden :):)

Yalçın gel valla. Ben Ankara'dan haber bekliyorum ama şu ana kadar ses seda yok, o nedenle büyük ihtimalle %99 katılacağız.

Birincisi seni ne yapar eder aç bırakmayız, ikincisi kumru dururken sosislinin adı mı olur?

Geri