İzmir buluşması - yemek organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ankara'ya nereye? pztsi ile arada 2 gün var be abla, cumartesi yapacaz yemeği...
Canım bu pazartesi yolcu Mehmet abin..
gerçi izin alabilirsem ben tekde gelebilirim diyorum ama gene konuşuruz,bende arzu ediyorum gelmeyi.yemeğe zaten yetişemicem gibi ama sizleri görmeye gelirim belki..
Ankara ' ya 1 vectra ile yolculuk planlanıyordu en son pikniğimizde Savaş abilerle de onun için şimdiden erken rezarvasyon yapmaya çalışıyorum.
Olmadı hep beraber gideriz olmazmı?;)

Canım bu pazartesi yolcu Mehmet abin..
gerçi izin alabilirsem ben tekde gelebilirim diyorum ama gene konuşuruz,bende arzu ediyorum gelmeyi.yemeğe zaten yetişemicem gibi ama sizleri görmeye gelirim belki..
Ankara ' ya 1 vectra ile yolculuk planlanıyordu en son pikniğimizde Savaş abilerle de onun için şimdiden erken rezarvasyon yapmaya çalışıyorum.
Olmadı hep beraber gideriz olmazmı?;)
Mayıs ayı içerisinde Ankara seferi için yolculuk yapacakların listesini şimdiden hazırlayabiliriz. (Arzu, Ankara'daki evin anahtarını verebilirim, Mehmet'e yaptığım teklif de güncelliğini koruyor :D.)

Umutcum biz katılmayoruz muhtemelen,Mehmet pazartesi Kırıkkale yolcusu...:cry:
ben burdan Ankara yolcularına katılım listesi için
Çelik kuş + 1 yazmak istiyorum,sayın abimizin onayına sunarım.
Syg...;)
Mayıs ayı içinde bir Ankara seferimiz mutlaka var. Benim beklediğim haber ikinci Ankara seferi içindi. Yani sözüm söz.

Mayıs ayı içerisinde Ankara seferi için yolculuk yapacakların listesini şimdiden hazırlayabiliriz. (Arzu, Ankara'daki evin anahtarını verebilirim, Mehmet'e yaptığım teklif de güncelliğini koruyor :D.)
Sn Sorumlumuz anahtarı en son Mehmet 'le yaptığınız görüşmeye istinaden değilde :confused: maaile kullanmak üzere vermek istediğinizi düşünüyorum.
Syg...

Bu arada benden mi mehmetden mi yana olduğunuzu anlayamadım:p

güncel....

1. umut +1,5
2. vladimir
3. alpmurat
4. çağrı
5. memo
6. ugur
7. başar + 1
8. bekir
9. ...

Giriş katta olduğuna göre beni de yaz Umut. :)

giriş katla üst kat arasında ne fark var? sigara muhabbetimi acaba ? onun içinmi bu sıkıntı

Geri