İzmir Buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İzmir Buraya

limnili link' Alıntı:
uşakta yaşasam da izmirliyim ve hafta sonları izmirdeyim. beni de ekleyin
sn.limnili sizi de İzmir grubuna ekledik, olası bir buluşmada mutlaka bekliyoruz :)

KaStyle Autoart link' Alıntı:
Astramiz yok ama benide yazabilirsiniz..

sizide ekledim

bence tecrübeler artık iyice arttı araçlarımız hakkında yakın ve müsait bir zaman buluşma düzenlemek iyi olur gibime geliyor?

saygılar

İzmir ses var bakalım, neredesiniz :) Arkadaşlar bişeyler yapsak ne dersiniz?

ben izmire geldim bugün servise bıraktım aracı
pzt 1 günlüğüne tekirdağa gidip geleceğim önümüzdeki hafta bir izmir buluşması yapalım mı ne dersiniz :)

HaKaN link' Alıntı:
pzt 1 günlüğüne tekirdağa gidip geleceğim önümüzdeki hafta bir izmir buluşyıması yapalım mı ne dersiniz :)

Merhaba Hakan hocam bende şu an Tekirdağ'dayım yardım edebileceğim bir durum varsa seve seve yaparım.

çellocu link' Alıntı:
[quote author=HaKaN link=topic=352.msg38727#msg38727 date=1309527508]
pzt 1 günlüğüne tekirdağa gidip geleceğim önümüzdeki hafta bir izmir buluşyıması yapalım mı ne dersiniz :)

Merhaba Hakan hocam bende şu an Tekirdağ'dayım yardım edebileceğim bir durum varsa seve seve yaparım.
[/quote]
teşekkür ederim sn. çellocu eşimin okuluna uğrayıp okula başlama yazısını vereceğiz bu aşamada
ağustosda benim eş tayinimde olduktan sonra tekrar Tekirdağ'a gidip esas işler o zaman başlayacak
ev kiralama, eşyalar vs. baya iş olacak :)

HaKaN link' Alıntı:
[quote author=çellocu link=topic=352.msg38806#msg38806 date=1309591729]
[quote author=HaKaN link=topic=352.msg38727#msg38727 date=1309527508]

[/quote]
teşekkür ederim sn. çellocu eşimin okuluna uğrayıp okula başlama yazısını vereceğiz bu aşamada
ağustosda benim eş tayinimde olduktan sonra tekrar Tekirdağ'a gidip esas işler o zaman başlayacak
ev kiralama, eşyalar vs. baya iş olacak :)
[/quote]

Ağustos'ta malesef burda yokum 11-12 gün sonra İzmir'e geçiyoruz bizde. Pazartesi Tekirdağ'a mı geliyorsunuz yoksa direk Çorlu'yamı ? Tekirdağ'a geliyorsanız, dilerseniz Çorlu'ya gidip gelmenize yardım edebilirim

Geri