Ynt: İzmir Buraya
Merhaba Hakan hocam bende şu an Tekirdağ'dayım yardım edebileceğim bir durum varsa seve seve yaparım.
[/quote]
teşekkür ederim sn. çellocu eşimin okuluna uğrayıp okula başlama yazısını vereceğiz bu aşamada
ağustosda benim eş tayinimde olduktan sonra tekrar Tekirdağ'a gidip esas işler o zaman başlayacak
ev kiralama, eşyalar vs. baya iş olacak
[/quote]
Ağustos'ta malesef burda yokum 11-12 gün sonra İzmir'e geçiyoruz bizde. Pazartesi Tekirdağ'a mı geliyorsunuz yoksa direk Öorlu'yamı ? Tekirdağ'a geliyorsanız, dilerseniz Öorlu'ya gidip gelmenize yardım edebilirim
[/quote]
Otobüsle gelebileceğinizi düşünerek sordum
çellocu link' Alıntı:[quote author=HaKaN link=topic=352.msg38807#msg38807 date=1309592189]
[quote author=çellocu link=topic=352.msg38806#msg38806 date=1309591729]
[quote author=HaKaN link=topic=352.msg38727#msg38727 date=1309527508]
ben izmire geldim bugün servise bıraktım aracı
pzt 1 günlüğüne tekirdağa gidip geleceğim önümüzdeki hafta bir izmir buluşyıması yapalım mı ne dersiniz
Merhaba Hakan hocam bende şu an Tekirdağ'dayım yardım edebileceğim bir durum varsa seve seve yaparım.
[/quote]
teşekkür ederim sn. çellocu eşimin okuluna uğrayıp okula başlama yazısını vereceğiz bu aşamada
ağustosda benim eş tayinimde olduktan sonra tekrar Tekirdağ'a gidip esas işler o zaman başlayacak
ev kiralama, eşyalar vs. baya iş olacak
[/quote]
Ağustos'ta malesef burda yokum 11-12 gün sonra İzmir'e geçiyoruz bizde. Pazartesi Tekirdağ'a mı geliyorsunuz yoksa direk Öorlu'yamı ? Tekirdağ'a geliyorsanız, dilerseniz Öorlu'ya gidip gelmenize yardım edebilirim
[/quote]
Otobüsle gelebileceğinizi düşünerek sordum