izmir de opelim.net üyelerine özel pasta cila

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sssguler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende yaptırıcam listede adım var zaten ama tarih konusunda daha birşey diyemiyorum. tarih açık kalsın :D pazar günüm tatil sadece. hafat içi 1 gün izin alıp gelmem gerekicek.

Pazar günleri çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Ama isterseniz sorabilirim.

diğer yaptıracak arkadaşlardan ses soluk çıkmıyor.sesli düşünüyorumda acaba bizden başka yaptıracak yokmuş gibi geliyor bana.

arkadaşlar fiyat çok iyi memnun kalırsanız bende yaptırıcam fakat henüz yaptıran yok galiba

Ben dün öğlen yıkama için uğradım. Aşağıdaki resimdeki araca başlayacaktı araya girdim iç-dış yıkama yaptırdım. Nasıl çalışacağı hakkında size fikir vermesi açısından resmi ekliyorum. Aracın bitmiş halini görmedim. Bizlerden biri akşam üstü civarı uğradıysa görmüştür belki.

190520102155.jpg

Ben bugün Buca tarafına giderken yıkamacının önünden geçtim. Ben geçerken şöyle bir baktım Opel varmı diye, Opel yoktu ama bu aracın işi devam ediyordu.

Uygulama sonucunda memnun kalınırsa bende katıla bilirim.
Yaptırmaya giden arkadaşlardan abilerimden fotoğraf rica ediyorum.

ne o pasta cilacılar sesiniz soluğunuz çıkmıyor........ben o adamlara güvenmedim....

Ben salı günü gideceğim :). Yapılacak iş 10 numara değil, öncelikle gerçekci olup bunu kabul edeceğiz. 10 numara bir iş yaptırmak istiyorsak bununla ilgili firmalar heryerde mevcut. Yeter ki paradan haber verelim. Ha sen neden bile bile orta kalitede bir iş yaptırıyorsun derseniz; İzmir'deki şebeke suyunun kalitesi malum, aşırı kireçli olunca cila fazla dayanmıyor. O nedenle fazla üzerine düşmüyorum. Ankara'da cilayı kendim yapardım ve en az 6 ay idare ederdi, burada en fazla 3 ay idare ediyor. Bir deneme yaptıracağım, memnun kalmazsam cila işleri gene bana kalacak (bu yaşta İzmir'in bunaltıcı sıcağında biraz zor oluyor ama ne yapalım).

Geri