izmir de opelim.net üyelerine özel pasta cila

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sssguler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dostum keşke burda olsaydın da sen de görüşseydin bu adamla. Açık konuşmak gerekirse ben bu işten pek anlamam. Ama Murat Tezcan arkadaşımla tanıştık zaten o çekti fotoları. Murat tabiri caizse tam temizlik tutkunu:) Bagajının da fotoğrafını yollasaydı keşke:) Araç temizliğiyle ilgili herşey:) peluş fırçasına varana kadar. Şunu da belirtmekte fayda var ki; ( Ne kadar anlamasak da mühendislik eğitimi aldık araba parlatmadık ama elmas pastayla metal numunelerini parlatma yaptık ve çizikleri 100x-1000x arasında optik metal mikroskoplarında inceledik. Pasta çizikleri çıkarmayınca gözüküyor mikroskop altında.) Adam zaten biz ordayken kendisi söyledi O yün şeklinde olan disk çok aşırı çizik olanlar için diye belirtti. Diğer sünger olana gelince onun tanesi 3-5 lira. O kadar titizsem alırım gitmeden önce, adam onu kullanır sonrada ona hediye ederim:) veya biraz sert durur yenisini aldırırım.
katılıyorum.deneriz.denemeden bir şey anlaşılmaz.:)

arkadaşlar beni de listeye ekleyin. Ben Aydından geleceğim sadece dış istiyorum. Fakat yarın Tekirdağ'a gidiyorum. En erken 20 si en geç 28 inde Aydında olurum tam tarihi gelince söyleyebilirim.

1) Serdar GÜLER ( 22.05.2010 tarihli muayeneden sonra:)))
2) Savaş MIHÇI (25.05.2010 salı)
3) Salih ŞAYAN
4) Süleyman KARABULUT (20.05.2010 perşembe)
5) Samet YOLDAŞ
6) Murat TEZCAN
7) Çağrı ÖCAL
8) Hakan YİĞCİ
9) Mustafa KAHRAMAN (05 Haziran Cumartesi)
10) Murat ALP

Boya korumayı soran arkadaşlar vardı meguiersin hangisini kullanıyor diye. Az önce işten gelirken uğradım, teflonlu olanını kullanıyorum daha uzun süre gidiyor dedi.

Bende şöyle birşey diyim üçkuyular tarafında bir abim yeni mekan açtı oda kampanya yaptı 3M ve Megiuar's malzemelerini kullanıyoru ve 50 ytl'ye yapıyor bornavaya uzak düşenler oraya yaptırabilir

Yapılan işlemlerin resmini facebook grubunda görebilirsiniz

http://www.facebook.com/photo.php?p...ges/EVOLUTION-GARAGE-R/108370385865107?ref=ts

Detaylı bilgiyi facebook grubundan mesaj ile alabilirsiniz..

iyi akşamalar arkadaşlar,serdar bey benim randeuyu al.peşembe için, birde adres tam olarak neresi.vatan bilgisayara yakınmı?

3) Salih ŞAYAN
5) Samet YOLDAŞ
6) Murat TEZCAN
7) Çağrı ÖCAL
8) Hakan YİĞCİ
9) Mustafa KAHRAMAN (05 Haziran Cumartesi)
10) Murat ALP

Benim randevuyu iptal edebilirisiniz arkadaşlar. arabama emniyet el koydu. o tarihe kadar pasta cila yaptıracak bir arabam yok.

3) Salih ŞAYAN
5) Samet YOLDAŞ
6) Murat TEZCAN
7) Çağrı ÖCAL
8) Hakan YİĞCİ
9) Mustafa KAHRAMAN (tarih daha sonra bildirilecek)
10) Murat ALP

Geri