izmir de opelim.net üyelerine özel pasta cila

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sssguler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Serdar listeye beni de yaz. Beyaz olan Vectra'yı komple (iç-dış) yaz temizliğine alalım. Memnun kalırsam en az 2 aracı daha cepte bilin.

Savaş abi 2 sende 1 bende ( şu an için) etti 3 2 kişi daha çıkarsa adamla konuşayım. Uygun zamanda bırakalım arabaları.

Bizim şirkette oraya aracını yıkatanlar var ama bu işi yaptıklarını bilmiyordum. Bir ara uğrayıp bakayım.

Sen de bir bak bakalım Hatta önce bir arabayı yıkat derim. Adamın titizliğni gör bence.
Ben manavkuyu'da bir yıkamacıya bıraktım aracı, almaya geldiğimde bitti denilen arabanın sol kapısı çamur içinde. Camlar derseniz verdiğimde daha iyiydi. Yıkama işi gerçekten benim gibi kıllar için çok önemli. Mesela ben arabayı yıkamadan aldığımda ilk olarak camlara bakıyorum. Leke varsa birdaha uğramıyorum oraya. Özkanlarda sokak arasında oto cleaing var onlarda güzel yıkıyorlar.

Bende katılabilirim ama şu an Kırıkkale'deyim ne zaman olur şimdiden bişey diyemem.

bende bu işi yapıyorum izmirde dükkanımız var (ismini ve adresini vermiyorum kötülüyor gibi oLmasın) hem kaliteli ürün kullanıpta hemde bu kadar ucuz işçilik olabilirmi siz inanıyormusunuz... arabaya yapılan boya korumanın fiyatı sadece 150 tL ;)

bende bu işi yapıyorum izmirde dükkanımız var (ismini ve adresini vermiyorum kötülüyor gibi oLmasın) hem kaliteli ürün kullanıpta hemde bu kadar ucuz işçilik olabilirmi siz inanıyormusunuz... arabaya yapılan boya korumanın fiyatı sadece 150 tL ;)

Ben deneyip görmek istiyorum açıkçası. Yaptığı bir corsa vardı gayet güzeldi. Fiyatların 200-250 civarında olduğunu çok iyi biliyorum. Ama adamın yaptığı iş de ortada.

Ben deneyip görmek istiyorum açıkçası. Yaptığı bir corsa vardı gayet güzeldi. Fiyatların 200-250 civarında olduğunu çok iyi biliyorum. Ama adamın yaptığı iş de ortada.

peki ozaman aracı yaptırırken bi günlük misafir olarak aracın başında bekleyin aracın işlemlerinin nasıl oLduğuna bakın.. örnek vermek gerekirse bu işi ucuz yollu yapan çok yer var izmirde soğan çuvalı bulaşık detarjanıyla detaylı temizlik yapanlar veya normal boyacı pastası yapıpta boya koruma yaptık diyenler gibi.. şimdiden kolay geLsin..

peki ozaman aracı yaptırırken bi günlük misafir olarak aracın başında bekleyin aracın işlemlerinin nasıl oLduğuna bakın.. örnek vermek gerekirse bu işi ucuz yollu yapan çok yer var izmirde soğan çuvalı bulaşık detarjanıyla detaylı temizlik yapanlar veya normal boyacı pastası yapıpta boya koruma yaptık diyenler gibi.. şimdiden kolay geLsin..

arkadaşım bunları yapan var haklısın. Zaten bende yaptırırsam eğer beklicem başında. Corsaya bir demo yaptı bu da beni ikna etmeye yetti. Detaylı iç temizlikte tavan temizliği istemiyorum ben dedim çünkü tavan suyu yeyince salıyor kendini. Adam bir spreyle nasıl uygulama yapacağını gösterdi. Çoğu kişi bunu Kosla ile yıkıyor dedi. O zaman Okeydir dedim ben de. Yanlış anlama. Haklı da olabilirsin. Sen de şartlarını burdan yazmak istemiyorsan özelden pm at. Değerlendirelim. Ama adan yeni açmış reklam yapmak istiyor. Bu fırsatı da değerlendirmek istiyorum açıkçası ve bunu da opelim.net ile paylaşmak istedim.

Piyasada uygulanan fiyat politikasını anlamak gerçekten çok zor. İzmir'de 7 liradan 15 liraya kadar araç yıkayan yerler var. Araç temizliği konusunda ben de titizim. Çiğli'de oturduğum halde Karşıyaka ve 3 ncü sanayide araç yıkattığım çok olmuştur. Bir iki yıkamadan sonra (yani ayağımız alıştıkdan sonra) aynı kalitede hizmet alamayınca insan üzülüyor. İki sene boyunca 100 TL'ye boya koruma+rütüş yaptırıyordum (geçen sene dükkanı yıkılınca arkadaşın izini kaybettim). Yıkamacı piyasasında (pasta cila uygulaması) ortalama fiyat zaten 100 TL civarı olduğu düşünülürse bence promosyon amaclı olarak uygulanan fiyat normal sayılır, zaten devamlı ve herkese bu fiyatı uygulanmayacak. Yıkama hizmeti de iyi olursa en azından sürümden kazanır.

Son düzenleme:
Geri