izmir de opelim.net üyelerine özel pasta cila

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sssguler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
olmazsa bende bir gidip bakayım oraya isim yazdırdım ama ben çok titizim her yıkamacı her oto cilalamacı ya arabamı teslim edemem prensip meselesi yanlış anlaşılmasın organizasyon iyi ancak içerik daha önemli benim için anladınız mı sayın GÜLER :)

saygılarımla mltcdt

:good:tabikide haklısınız kesinlikle katılıyorum söylediklerinize. Benim gözümden kaçan birşey olabir siz görürsünüz. Bakmanızda fayda var.

Aradım ben şimdi. Bugün yarın geleceğinizi söyledim. "istersen makinayla gelirlerse kullandığım malzemelerin fotoğrafını çekebilirler dedi" ben çekicem ama telefon bozuldu benim:( uyduruk birşey kullanıyorum. Giden olursa foto çekerseniz çok iyi olur.

Bende 2 araç var arkadaşlarıma söyledim. Haber vercekler. Vakit bulsam hemen vericem aracı da. Hem eşim hem ben ikisini de günlük kullanıyoruz. bide eşimin arabasını yeni aldık Corsa'yı. Vermiyo bana km sini yükseltion sen die:)
ben varım

Uygulama ne zaman yapılacak bende düşünüyorum detaylıca konusalım.

5 arabanın boya korumasını bir günde çıkarabilcekmi acaba çünkü
kil yapması 30 dk sonra yıkıcak kalın pasta peşine ince pasta yıkama peşine cila peşine hare giderici peşine sprey bence 5 araba bi güne çıkmaz

5 arabanın boya korumasını bir günde çıkarabilcekmi acaba çünkü
kil yapması 30 dk sonra yıkıcak kalın pasta peşine ince pasta yıkama peşine cila peşine hare giderici peşine sprey bence 5 araba bi güne çıkmaz

O konuda bir sorunumuz olmaz :), buralarda kil olayını fazla bilen yok.

Bence bu fiyata pasta + cila ile işlem yapılacak. Savaş abininde dediği gibi burada kil uygulayacaklarını sanmıyorum. Direk pasta ile girip ardından cila ile biteceğini düşünüyorum. Cila üstüne koruma amaçlı başka bir ürün kullanıyorsa benim için süpriz olur.

5 arabayı aynı gün yapmıcak. Onun zamanını biz belirleyeceğiz. Adama kim hangi gün arabasını bırakacaksa onun planlamasını yaparız. Ona göre ayarlasın o da kendini. Kil olayı nedir ben de bilmiyorum:) neymiş o? pasta + cila + boya koruma dedi bana. tabi motor koruma+ ön camla farlara yağmur kaydırıcı. Bugün saat 4 gibi gidicem yanına. Akşam işte olacağım. Ordan yazarım. Ulaşmak isteyn olursa bana 0530 6055793.

Geri