- Konuyu Başlatan
Finali önümüzdeki iki hafta içinde yapalım yenı bır gokart pıstı acılmıs harıkaa orada yapalım Karabaglar burda avm nın altında kapalı otoparkta cok cok guzelmıs Mutlu anlattı oraya gıdelım dıyorum beyler ne dıyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim senin vizelerden sonra hemen yapalım finali,final gününden öncede bi ara buluşup küçük bi madalya veya kupa yaptıralım uygun görülürse...Yalan olmaz başa dönmeye gerek yok uygun bır tarıhte son yarısı cıkarırız aradan ondan sonra ıstıyorsanız yenı sezona baslayalım baya emek verdık cunku bı sekılde noktalayalım derım bu sezonu.
Bekar bayanlar tek başına kabul görürmü sn başkanım?Teşekkürler,Ben kendi adıma iddialıyım valla
Hadi bakalım diğer katılımcılarıda bekliyoruz...Yok mu başka direksiyonuna güvenen.
Bahaneyle senide görmüş olurum Çağrıcım.Nerelerdesin?Yemeğe katılacakmısın?Listede yoktu sanki adın.Bak ben bile sizlerle beraber olmak için yetişicem inşallah....Tabiki Arzuhan abla, Sinancım iyi düşünmüşsün hadi yapalım havalarda cok guzel.