İzmir Opelim Go kart Turnuvası - Yaz Sezonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
son başlayıp hüseyin ve tümayı geçtikten sonra bekiride yakaladım peş peşe çağrı bekir ve ben devam ettik bi ara bekiri de geçtim sıra çağrıdaydı fakat ufak bi şansızlık oldu ve araç yolun kenarına sıkıştı sıkıştığı gibi hemende çıkmadı sağolsun pistte görevli arkadaş aracı ordan çıkartırken bi tur farkı yedik zaten ondan sonrada bende film koptu çekici çağırsam daha çabuk çıkardım herhalde:)ama kazanmakta var kaybetmekte,güzel bir geceydi...

hopppppp... bi yanlışlık var babacım:D :D ben mutluyu gectım tur atcakken yarış bıttı...lütfen puan durumunu degıstırelım...saygılar ;)

son başlayıp hüseyin ve tümayı geçtikten sonra bekiride yakaladım peş peşe çağrı bekir ve ben devam ettik bi ara bekiri de geçtim sıra çağrıdaydı fakat ufak bi şansızlık oldu ve araç yolun kenarına sıkıştı sıkıştığı gibi hemende çıkmadı sağolsun pistte görevli arkadaş aracı ordan çıkartırken bi tur farkı yedik zaten ondan sonrada bende film koptu çekici çağırsam daha çabuk çıkardım herhalde:)ama kazanmakta var kaybetmekte,güzel bir geceydi...

Kardeşim bana çarpmasaydın yarısı birinci biterebilirdim.Senle Carpısıp hızımız düştügünde cagrının yanımızdan gülerek gectiğini gördüm sorada biz arkada kapısırken rahat rahat sürdü arabasını

bekir yorum yapmayacağım kardeşim,nazar değdi bize nazar:)

oğulcan zaten mutluyu geçtiğin için sana 3 puan verdim ya... kızdırma babanı :):) doğru oku :):):)

1.ci olucam lan genel klasmanda az bekleyın :D

Geri