Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GNSpower link' Alıntı:Yol tutuş anlamında Pirelli mi daha iyidir yoksa Goodyear mı abi?
ulkm link' Alıntı:Doğancım şu kadarını söylerim ben elimde teknik veriler...
Goodyear eğer 215 alırsan
Lastik verimlilik etiketine göre
Yakıt tüketim "E" Fena değil
Islak Performans "C" Normalin üstünde tutuş
Gürültü seviyesi "68 Db" Muhteşem demek ki konforlu ve sessiz bir lastik demektir bu.
hayırlı olsun Doğan ,en dramatiği lastiklerin kendi kendine benzin deposuna hat çekmesi olurGNSpower link' Alıntı:Değerli dostlarım, kardeşlerim ve abilerim; hepinize değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Lastik işini mecburen elimde bulunan en iyi olanaklarla çözdüm, şu an İzmir'den ulaşılabilen stoklarda kalmadığı için zorunlu olarak 225/50/17 Goodyear Ultragrip 8 aldım. Tanesi bana 450 liraya geldi, ha içten içe öpüldüğümü hatta mıncıklandığımı biliyorum ama bulabildiğimin en iyisi buydu. Artı HSBC Advantage'a taksit yapmayan düdük işletmeleri de kınıyorum. O yüzden Michelin alamadım. 2000 liraya taksit yapmamak ayıptır.
Lastikler yarın takılacak, dramatik bir farklılık olursa, bende bunu fark edebilirsem kesin yazarım buraya. (![]()
ulas79 link' Alıntı:hayırlı olsun Doğan ,en dramatiği lastiklerin kendi kendine benzin deposuna hat çekmesi olur![]()
GNSpower link' Alıntı:Yakıt arsızı arabaya, tüketim terbiyesizi lastik yakışır. (
Ben koskoca Doğan Güneş arabasına ekonomi yapan lastik taktırtmış dedirtmem! (![]()
ulas79 link' Alıntı:sonra ismi değiştirip Batan Güneş´e çevirmede
![]()