Ynt: İzmir'de kış lastiği bulmak.
okkk
okkk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GNSpower link' Alıntı:Desene lastikler işe yarayacak hemen. (
OGOKTAS link' Alıntı:Kesinlikle yarayacak. Buarada artik İzmir İstanbul arasi yolculukta yakit degerlerini paylasirsan sevinirim. Simdiden iyi yolculuklar.
ulkm link' Alıntı:Bu arada Nokianları (wr g2) leri taktığımdan beri araç %10 daha sessiz, darbe emişler çok iyi ve istediğim yumuşak konforlu süspansiyon ayarlarına ulaştım diyebilirim. İçimden bir ses bunları hiç çıkartma diyor
Tolga KARACA link' Alıntı:Abi Nokian ların basınçlarını bugün 35 Psi basınca darbelerden ziyade kaba asfalttaki ince titreşimler neredeyse sıfıra indi, şişen lastikte artan yanak yüksekliği mi yumuşattı darbeleri anlamadım yazlıkta tersi oluyordu malum! 023hm
GNSpower link' Alıntı:Geçen gelişimde 110'a kilitlemiştim tam 7.0 yakmıştı, bakalım bu sefer ne yakacak bende merak ediyorum.
Ha 11 yakarsa uzun yolda Eskihisar feribotundan denize yuvarlarım ama arabayı. (
ulkm link' Alıntı:Tolga, muhteşem bir konforu var... Gerçekten şaşkınlık içindeyim yaz lastiklerimden soğudum ))
ulkm link' Alıntı:Doğan senin lastikler biraz ebat olarak büyüdüğü (225 Yanak için çok az bir performans kaybı ve yakıt tüketimi artışı yaşayacaksın bu da çok normal bir durum.