izmirde tavsiye edebileceğiniz opel servisi varmı?

Ben Star Opelden memmnunum oradaki ustalar opelin fabrikasından ayrılma dolayısı ile iyi tanıyorlar aracları

opaza gelmeden TAMİRANE dışında her yeri tavsiye ederim ama burayı kesinlikle kapısının önünden dahi geçmem ...

cınarlıda izmat var orası nasıl bibilgisiolan varmı?

ben gidiyorum. Ne ucuz ne pahalı . özel servis işte.
yağ su filtre valf kayış değiştir başka ne var ki.
Delphi kullanırlar genelde parçalarda.dikkat

Bilinen ucuz bir yer varsa bende gideyim.

star opel gereçekten iyididr izmirdeki en güvenilir özel servistir ustalarıda opel türkiye de çalışmışlar fabrika kapandıktan sonra servisi açmışlara araçları çok iyi tanıyorlar ve cihazları çok iyi

kardeşim sana öncü opeli tavsiye ederim çınarlıda çınarlı end.meslek lisesi karşısı ben çok mennunum git bi ara sor fiyat öğren memnun kalacaksın
fergün:05364261165 ismail:05354107773
tel:2324613305 fax:2324617173
adres:1561sok.no:65/1b çınarlı izmir
e-mail: oncuopel@mynet.com
oncuopel@hotmail.com işallah mennun kalırsın

para hesabı yapmayan varsa stara gitsin ama bana arka balatalar açıldı ayarlandı dediler yalan söylediler .... birde debimetre fiyatı 48 eur iken 65 euro parça fiyatı verdiler. hafif öpebilir ama hakkımıdır bilemem

3.Sanayide Özüm opel servisi var.Ben 3 yıldır oraya gidiyorum. Çok iyi bir servis ozellikle Münin usta var mekanik konusunda çok iyidir.

Bayram BASER
Vectra b gls

Çiğli Ata Sanayide Er_Göçen var ben şimdiye kadar bi tek oraya gidiyorum fiyat ve kalite olarak memnunum.. Öneririm...(bu arada izmirdeki opelcilerde bu konu altında toplanıyor..forumdaki izmirliler hiçde az deilmiş :))

Geri