İzmir'e Yeni Gelenler İçin 100 Madde...

izmirin gözünüğ seveyim bugun karsıyakada yürüyorum karnım ac cepte para yok aysaonu öğrenci olan anlar :) ac acına dolaşırken birden ne göreyim lokma kuyruğu 2 tabak kaptığım gibi mideye :)

izmir diyince kızlar gelir insanın aklınaa hakkaten cok güzel kızlar waryaaa...

valla süper yazmışsın ellerine sağlık 100 üde doğru rahat bir şehir her anlamda izmirde yaşayan deniz olmayan bir yerde yaşayamaz yaşasada bir yerleri hep eksik gelir ayrıca boyozsuz bir hayat düşünemiyorum

ayrıca izmirin kızları izmir gibi sade ve güzeldir

Son düzenleme:
12 yıl önce üniversite için ilk adımımı atarken, elimde böyle bir rehber olsa hiçte fena olmazmış!
Ama neyseki bir başka kıyıdan geliyor olmanın (İskenderun) avantajıyla kısa sürede öğrendik burada yazanların çoğunu:)

Hey gidi günler,geceler,sabahlar...
Gerçekten İzmir'in ayrı bir cazibesi var.
Gönlü İzmir mavisi için atanlara selamlar.

36-İzmir’de Yunan’ın nasıl denize döküldüğünü merak ediyorsanız Karşıyaka İskelesi civarında 'Göz göz göz': Göztepe İskelesi civarında 'Kaf Kaf Kaf sin sin sin Kaf sin Kaf' diye bağırın.

abi en fenası bu olsa gerek:):):D

sıcak gevreklerım var lokmalarım varr hadı hadıı hadı cıgdem de varr

üşenmedim hepsini okudum sanırım bu izmir sevgimin bir göstergesi ! oturduğum yerden izmir 300 km ve ben fırsat buldukça gidiyorum 3-5 gün kalıyorum! en son geçen haftasonunu izmir'de geçirdim ve şimdi de keşke izmir'de olsam diyorum !!!

bende izmirde yaşayan biri olarak kesinlikle katılıorım ok doğru hele boyoz ve kızlar süper birde krşıyakada bi reklam vardı bi binanın dışına yapmışlar
şehir güzel kızlar güzel jantlar neden Güzel olmasın
CMS

Geri