jant alıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jon@thaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sağol ofli arkadaşım. merak ettiğim öyl eçok şey varki. herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum. bazen gereksiz olduğunu bilsemde. mesela 5 kollu bir jantın 4 bijon deliği var. ve delikler simetrik değil. bunun sorun olup olmayacağını bile düşünüyorum. şu arabayı aldığımdan beri. herşeyini öğrenmeye çalışıyorum. artık delirecem sabah corsa öğle corsa akşam corsa. bakalım ne olacak benim halim. sonunda dayanamayıp bunu satacam. alacam güzel bir astra. sonra onunla başım belaya girer heralde.

sonunda jantlarımı sipariş ettim. cuma günü takılacaklar. ayrıca egsoz başı taktırdım. jantlar da takılınca resimleri gönderip yorumlarınız isteyeceğim.

bence 16" koy 45 yanak marshall matrac lastik al tanesi 115 ytl (ithalatçısında) en güseli :good:

arkadaşlar hepinizin verdiği önerilere teşekkür ederim. maddiyat yüzünden çok güzel şeyler yapamadım. ama yinede fena olmayacağına inanıyorum. bakalım cuma günü ne olacak. görüşmek üzere.

ya begendigini al

Aynı Renk Aynı Model Arabaya Bende Sahibim. Lütfen Sonucu Resimlerle Bize Aktarabilirmisin. Bende Cant Almayü Düşünüyorum Kısa Bir Zaman İçerisinde.

tabi resimleri koyacağım. burada bu işi bilen ve zevk sahibi bir çok insan var. hem onların görüşleri hem de takmak isteyen başka kişiler için bir fikir olur. gerçi bana söylenen bir çok fikir vardı ama yapamadım. en uygun fiyata olanını yaptım. umarım iyi olur.

merhabalar. sonunda yeni lastikleri ve jantları takdırdım. ayrıca bir de egsoz başı takdırdım. resimleri size sunuyorum.
öncelikle bu işi bilen forumdaki bir kaç arkadaşım bana çok güzel fikirler verdi. jantı 15" almam konusunda. öyle almayı çok istedim. ama maddi olarak beni sıkıntıya sokacaktı. o nedenle yapamadım, bir çok yere baktım ama maddi olarak bana uygununu bulamadım ve orijinal lastik ve 13" jant takmak zorunda kaldım. belki pek beğenmeyeksiniz ama ne yapalım. artık istediğimiz şeyleri daha sonraki otomobillerimizde yaparız.

yanlız kafama takılan bir şey var. jantlar takıldı aracımı sürdüm. yaklaşık 80-90 km hıza ulaşınca direksiyon öyle kötü sallıyordu ki inanamadım. geri döndüm ve yanlış bilezik takıldığını söyleyip yenisini taktılar sorun düzeldi. tecrübe olarak yazmak istedim.

birde taktırdığım egsoz başı biraz büyük oldu sanırım. çünkü sarsıntıda aracın tamponun altına çarpıp ses yapıyor. bunu da düzelttirmem lazım.

spa1033zj2.jpg

spa1034hl0.jpg

lastikler michelin 165/70 R13 gerçekten konforlu.
jantlar carre 13"
resimde gözükmüyor ama arka kampanalar biraz paslı boyanması lazım.

Geri