jant boyama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ezgene

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bildiginiz üzere aracımın resimlerini ilgili bölüme koymuştum...yorumlarınızı istemiştim.ve bir arkadaşım jantları siyaha boyamamı tavsiye etmişti.bu boyayı nasıl temin ederim ve ne şekilde uygulanıyor.sprey mi?

ayrıca sizden bir ricam olacak jantların siyaha boyanmış halini fotoşda yapabilen bir arkadaş, resim koyarsa çok mutlu olurum...

ezgene kardeşim meraba, bak ben bişey demek istemıyorum ama siyaha boyanömıs jant aracına cokda yakısmaz gibi gelio bana . .
tercih meselesi en nihayetinde ama sanırım yapmasan daha iyi olur..

ezgene kardeşim meraba, bak ben bişey demek istemıyorum ama siyaha boyanömıs jant aracına cokda yakısmaz gibi gelio bana . .
tercih meselesi en nihayetinde ama sanırım yapmasan daha iyi olur..
teşekkürederim.sadece bir arkadaş fikrini söylemişti.bende o yüzden sizden yardım istedim.photoshopu iyi olan bir arkadaşa zahmet siyah yapıverirse....sevinirim...

Katılıyorum arkadaşıma,bence de boyamazsan uzun vade'de daha güzel olur sanırım... :)

dsc00126iy7copykx3.jpg

bence güzel olmaz.

Son düzenleme:
oyle bisey yapmaaa

bence süper olur fikir benden çıktı yapanı gördüm çünkü ondan söylüyorum

yapabildimldely8.jpg

yanları biraz çapaklı oldu kusura bakmayın ama yapınca daha güzel oluyor

fotoşlar için ikinizede çok teşekkür ederim.SAĞOLUN...
yapma diyenler çoğunlukta :D

bencede yapma zaten jant boyatmak o kadar sağlıklı bir olay değil zamanla boya atıyor falan filen yani gereksiz en sağlam orjinal siyah renkte bir jant alman

Geri