jant boyama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fotoşlar için ikinizede çok teşekkür ederim.SAĞOLUN...
yapma diyenler çoğunlukta :D

ne demek kardeşim lafımı olur. Gökalp kardeşimin daha güzel olmuş. DAha iyi bir fikir verir sana. Ama ben boyatma derim. Benim araçta aynı renk ve siyah olmaz boğar arabayı. BElki yarı antrasit olabilir ama onada bakmak lazım.

Belki bu resim sana bir fikir daha verebilir. Ama jant farklı.
asdaoc5.jpg

Son düzenleme:
ne demek kardeşim lafımı olur. Gökalp kardeşimin daha güzel olmuş. DAha iyi bir fikir verir sana. Ama ben boyatma derim. Benim araçta aynı renk ve siyah olmaz boğar arabayı. BElki yarı antrasit olabilir ama onada bakmak lazım.

Belki bu resim sana bir fikir daha verebilir. Ama jant farklı.
asdaoc5.jpg

çok sağol ,döktürüyorsun valla.Ama ben bu jantı hiç begenmedim.:D bmw jantı:hıh::)

boyamak bana basitce geliyor orjinallik olması gerek bazı şeylerde diye düşünüyorum.

herneyse
bir arkadaşımın arabasının fotoşlu resmini koyucam(sipariş vermiş haziranda fotoş gerçek olucak)
insallah kızmaz görüpte kendisi biraz ünlüdür modifiye olayındada..
siyah jantta olay budur. :)

abcd001412jc1.jpg

senin jantta siyah hoş durmaz arkadaşım ama maddi durumun iyise ve illa siyah jantım olsun diyosan senin aracına uyacak çok model var...

öncelikle Halit arkadaşıma teşekkür ediyorum...

senin jantta siyah hoş durmaz arkadaşım ama maddi durumun iyise ve illa siyah jantım olsun diyosan senin aracına uyacak çok model var...

maddi durumu zorlasam taksitle alırım ama (inşallah seneye mart gibi) A3 alacagım için bu kadarı yeter bana.Plaka olayınıda halledersem güzel olacak...

öncelikle Halit arkadaşıma teşekkür ediyorum...

maddi durumu zorlasam taksitle alırım ama (inşallah seneye mart gibi) A3 alacagım için bu kadarı yeter bana.Plaka olayınıda halledersem güzel olacak...

Ben teşekkür ederim dostum ne demek. Ne mutlu bana faydalı olabildiysek. Kolay gelsin.

Ezgene Ben Seni Takip Etmeye Karar Verdim Modifiye Konusunda Araba Ayni Renk Ayni Daha önemlisi Sinirli Bütçe

Geri